Vad är Mourning Papper?

Mourning brevpapper formellt brevpapper som förknippas med en begravning, minnesmärke, eller sorg period. Det finns ett antal olika typer av sorg pappersvaror, allt från vanlig gränsar svart korrespondens papper till minnesmärke kort som är avsedda att hållas som souvenirer. Många tryckerier erbjuder sörjande brevpapper som en del av sina tjänster, och begravningsbyråer är ofta glada att hjälpa människor att göra överenskommelser med sådana företag. Det är också möjligt att köpa färdigförpackade sorg brevpapper som ofta är ganska passande.

Traditionellt sorgen har varit en period tillsammans med minimal offentlig samverkan för den primära sörjande, särskilt när det gäller änkor. Men många människor behöver eller vill kommunicera med omvärlden, att göra någon form av formell pappersvaror mycket lämpligt. Samtidigt som man kan använda formell skräddarsydda kort för korrespondens, sorg pappersvaror ses som bättre i vissa samhällen, som ett tecken på respekt för den avlidne.

Under en tid av sorg, kan människor väljer att använda svart kantad papper för grundläggande korrespondens, en sådan sorg kontorsmateriel kan också anpassas med namn och krön på avsändaren, precis som vanliga personliga brevpapper. Det är inte heller ovanligt att köpa uppsättningar små tackkort i dystra mönster för att visa uppskattning för artiga förfrågningar, gåvor av blommor och andra märken av respekt till den avlidne och hans eller hennes familj. Sådana thank-Yous är traditionella och väntat i de flesta kulturer, även om en kort fördröjning är inte acceptabelt, eftersom det antas att den sörjande befinner sig i sorg.

Mourning brevpapper kan också delas ut till skötare på en begravning eller minnesmärke. Många tycker om att skriva ut upp minnesmärke kort eller broschyrer att hedra den avlidne, och dessa sträcker sig från klassiska bön kort med religiösa motiv till små häften med fotografier, dikter och andra hyllningar för att fira livet roligt folk. Vid en formell begravning, får program skrivas om sorg brevpapper och distribueras till de människor som deltar. Sådana memorial kort, program och broschyrer är traditionellt hålls, och de kan även skickas till sörjande som inte kunde närvara vid begravningen.

Självklart, de flesta vill undvika behovet av sorg pappersvaror. Men om estetik är särskilt viktigt för dig och du använder personliga brevpapper, kan du överväga att ha sorg brevpapper tryckt i en klassisk, tidlös design, så att den blir tillgänglig när du behöver det. Du kan även använda denna kontorsmateriel för att motsvara med människor i sorg, det svarta band på ditt brevhuvud ska ses som ett omtänksamt indikator på din respekt. Det är också en bra idé att ha ett litet lager av mörka blanka kort på handen för att skriva personliga kondoleanser anteckningar, och detta wiseGEEK författare hoppas att du inte behöver påminnas om att hålla grundläggande kontorsmaterial till hands för att skriva tack anmärkningar absolut nödvändigt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.