Vad är Gumball Machines?

Gumball maskiner är myntautomater enheter som mekaniskt avstå överdragna gummi, hårda karameller och små inkapslade leksaker. Dessa maskiner finns i regel i starkt trafikerade områden, såsom in-och utgångar i butiker, väntrum, och köpcenter. Vissa Gumball maskiner befria fortfarande några bitar av gummi eller hårda karameller för amerikanska öre eller dime, men de flesta moderna tuggummit maskiner verka på kvartal eller motsvarande. Några maskiner som förekommer temporära tatueringar eller andra illustrationer kan även ta ut en USA-dollar för sina produkter.

De flesta av de företag som funktionen Gumball maskiner faktiskt inte äger dem direkt. En utomstående entreprenör är ofta beviljas en licens för att placera tuggummit maskiner eller andra automater på en butik egendom. Underhåll, utsättning och pengar insamling ansvarar för maskinens ägare, som får del av vinsterna i butiken eller betalar en fast abonnemangsavgift. Tandkött, godis och små leksaker finns ofta i lösvikt, vilket innebär en tuggummiautomat ägare kan realisera vinster efter viss del av försäljningen. Tricket är att lagerföra en populär smak av gummi eller tilltalande pris för att öka försäljningen.

Många välgörenhetsorganisationer använda intäkterna från tuggummiautomat försäljningen att hjälpa till att finansiera sina projekt. Butiker avstå vanligen sin standard avgifter för erkända icke-vinstdrivande organisationer, även om tuggummiautomat tillvägagångssätt som ofta konkurrerar med icke-mekanisk välgörenhet lådor på kassaapparater. Vissa butiker använder också Gumball maskiner som PR-jippon, lägga inkapslade kuponger eller kontanter till mixen. En särskild färg eller folie förpackade tuggummi kan också innebära en gratis produkt eller tjänst. Konstnärer och författare har också använt fräschas Gumball maskiner för att främja sina båtar. Dikter eller små bitar av konstverk kan visas i maskiner placerade i bokhandeln eller på museer. Som många föräldrar kan vittna, kan lagras också använda konsument psykologi för att öka användningen av Gumball maskiner. Dessa automater är ofta placeras strategiskt vid ett barns ögonhöjd. Färgglada affischer främja möjligheten att få en av de bättre priser. Barn är naturligt dras till sött godis och små leksaker, plus tuggummiautomat medger en viss interaktion. Moderna maskiner kan ha utarbeta Rube Goldberg-stil mekanik som vrider Gumball till en katalysator för kinetisk konst. Föräldrar kan ofta finna det svårt att stänga en butik utan att göra åtminstone ett bidrag till en tuggummiautomat.

En ny trend i Gumball maskiner är införandet av en gourmet tuggummi. I stället för att släppa ut maskinerna i köpcentret entréer, ägare hyr nu en kiosk utrymme i en hög trafiktäthet area of the Commons. Dussin av maskiner erbjuder nu exotiska smaker som choklad, vattenmelon och Amaretto tillsammans med mer traditionella tuggummi erbjudanden. Dessa gourmet Gumball maskiner erbjuder konsumenter en chans att prova olika smaker eller köp gommen-rensningen hårt godis.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.