Vad är Ding Dong Ditch ’Em?

Även om namnet på spelet kan ändras från region till region, upptåg kallas ding dong dike 'em "har funnits ända sedan uppfinningen av dörrklockan. i sin mest grundläggande form," Ding Dong dike' em " involverar åtminstone en upptågsmakare villig att ringa en intet ont anande hem ägarens dörr och sedan gömma sig eller fly. Watching the förvirrade eller arga uttryck på offrets ansikte när han eller hon ser för phantom dörrklockan ringsignalen är ofta det bästa med att spela Ding Dong dike 'em, givetvis under förutsättning husägare är mycket bättre på att hitta skyldiga människor än de skyldiga människor på jorden. Den grundläggande tomt på ding dong dike 'em är mogen för variation och upptrappning, vilket innebär att spelare kunde göra spelet ännu mer intressant genom kreativ användning av rekvisita. En av de vanligaste rekvisita förknippas med ding dong dike 'em är den legendariska Flaming Bag of Poo. I denna mer olycksbådande version av ding dong dike 'em kommer upptågsmakare placera en papperspåse som innehåller djurexkrementer på offrets dörren och sätta den i brand. När offret svarar på dörren, han eller hon instinktivt steg på flammande påsen för att släcka den, vilket sprider avföring eller andra illaluktande ämnen överallt. Även om det faktiska incidenter med Flaming Bag of Poo är relativt sällsynt, är det ofta tanken som räknas.

Andra versioner av ding dong dike 'em kan omfatta inrättande av rekvisita riggade att slänga vatten på offrets huvud eller andra oväntade överfall. Ibland meningen med spelet är att dra ut offret för andra särskilda behandlar, såsom upptäckten av en vandaliserade gården eller stötande tecken. Under Halloween, kan en snabb omgång ding dong dike 'em leda till scenkostymer upptågsmakare hoppade ut ur buskarna för att skrämma offret. Möjligheterna är ganska oändliga med en sådan enkel premiss som ringer en dörrklocka och väntar på svar.

De flesta spel av ding dong dike 'em faller under kategorin ofarliga skämt, men ibland vissa har missbrukat spelet att dra ur verkliga offren för verkligt våld. Det har incidensen i vilken villaägare har blivit misshandlade eller till och med skott efter att ha öppnat sina dörrar för att undersöka en fantom knock. Oavsett om det är ett område pojkstreck eller ett allvarligt försök att locka ut ett offer, människor behöver vara försiktiga när de besvarar dörrar, särskilt när en besökare inte är klart synligt i dörröppningen. Det kan också betala för att hitta något annat sätt att släcka en brinnande väska kvar på din veranda efter ett misstänkt händelse av ding dong dike 'em.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.