Vad är Custom vykort?

Custom vykort är vykort som har anpassats av eller för en viss person. Ett antal utskrifter företag erbjuder kundanpassade vykort och pappersvaror butiker ofta säljer varor för att göra vykort hemma, för människor som vill skräddarsy sina egna vykort. Det finns ett brett spektrum av användningsområden för skräddarsydda vykort, från påminnelser för att gå till tandläkaren till en vänlig hälsning kort med en personlig twist.

Vykort är platt kort tillverkade av styv vykort eller kartong. De är utformade för att gå igenom posten utan kuvert, och de kostar mindre post än ett traditionellt kort. Postkontor har ofta särskilda bestämmelser om storleken på ett vykort, så människor som gör sina egna från scratch kan vara bra att kolla med sin lokala postkontor om lagliga storleken av ett vykort, för att slippa betala extra porto för ett oregelbundet storlek objekt. När företag Skriv ut anpassade vykort för konsumenterna, skriva ut de ett meddelande eller en bild på framsidan, och förbereda baksidan post, med plats för adress och stämpel. Kortet kan lämnas tomt för ett personligt meddelande eller ett förberett budskap kan tryckas på kortet. Lägre kostnader anpassade vykort har bara en sida, med ett kort meddelande och utrymme för en adress. Anpassad utskrift används ofta för att skicka ut gratulationskort för semester, påminnelser om möten och liknande information.

För anpassade vykort hemma, det finns flera alternativ som kan användas. Kit med perforerat papper som tårar ner till lämplig storlek kan köras via en skrivare, med både blanka versioner och versioner med ett förberett tillbaka står till förfogande. Det är också möjligt att hitta byggsatser anpassade vykort gjorda av fotopapper för människor som vill göra fotokort, eller konst papper, för folk som vill skicka ut anpassade akvareller, teckningar bläck, ritkol, och så vidare som vykort.

Skicka anpassad vykort kan aa bra affär taktik, när det gäller företag som använder dem för marknadsföring, eftersom de inte kostar så mycket att post och kunder ofta uppskattar personliga hälsningar och påminnelser. För individer, kan en anpassad vykort vara ett trevligt sätt att skicka en hälsning som innehåller en personlig touch till någon utan att spendera en hel del pengar. Custom vykort handgjorda, kanske speciellt kort med handritade konsten att ömt av deras mottagare.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.