Vad är Baby Dusch tårtor?

Baby dusch kakor finns i två former. Den första är den ätliga slag, som bör vara en del av varje dusch. Den andra formen, blöjan kaka, ser ut som en ätbar tårta utan består av blöjor och diverse andra Skötplats leveranser. Båda kan vara kul att ha en baby shower, även om många blöja kakor är gjorda med tygblöjor, som inte kan vara mamma val. Antingen version av baby shower kakor kan köpas från flera olika butiker eller så kan de vara hemlagat. Det finns otroliga mångfald i de typer av ätliga baby shower kakor. De kan vara allt från bageri kakor med några ord av gratulationer på dem, att omsorgsfullt formade kakor som kan ha många barn teman. Olika former inkluderar saker som ankor, vagnar, block, eller till och med elefanter. Allt som är söt är typiskt acceptabelt och färger av glasyr kan samordna med färgerna föredrar den blivande modern. Ett populärt alternativ till formade kakor eller runda kakor eller plåt, är cupcake kakor, tillverkad av många frostat cupcakes. troligen viktigaste beaktande när man väljer ätbara baby shower kakor eller gör dem är smaken på mamma-to-be. Skulle hon vilja citron kaka eller hon har fått sug efter choklad och hallon? Varje kaka smak, fyllning och glasyr kommer att göra så länge det kommer att vädja till mamma, och förhoppningsvis de flesta av de andra gästerna. Säker smaker att välja på "överraskning duschar" omfattar vitt eller gult kakor med citron eller hallon fyllning. Vissa moms undviker choklad under graviditeten eftersom det innehåller en liten mängd koffein.

Om en dusch värd eller gäst är intresserad av att baby shower kakor, det finns många böcker i ämnet. Cake leverans butiker och båtar kan vara utmärkta inspirationskällor också. De har många olika pannor som kan inspirera bagaren att skapa detaljerade mönster. Cake Decorating böcker och webbplatser är också stora resurser, men om folk är nya i matlagning, kan det vara bättre att köpa en tårta.

Baby dusch kakor kan köpas i bagerierna och några bagerier specialiserar oss på riktigt kreativ formgivning . För prismedvetna, lager-och dagligvaruhandeln ofta gör kakor också att det är billigare. Var uppmärksam på storleken på kakor och antalet förväntas gästerna att göra att det finns tillräckligt kaka att gå runt och kanske lite extra för mamma-till-vara att ta hem.

Oätliga baby shower kakor kan göras hemma och det finns massor av online-guider som kan hjälpa. Det normalt sett blir billigare att göra en blöja tårta hemma, och man kan ha fler valmöjligheter vad saker att ta med och kvaliteten på poster som ingår. Kommersiellt gjort blöja kakor är också attraktiva alternativ för dem som inte har tid för hantverk hemma.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.