Ska mitt barn Ta konstämnen?

konstämnen kan vara ett underbart sätt för barn att uttrycka sin kreativitet, men samtidigt lära sig grundläggande färdigheter som kommer att förbättra deras konstnärliga strävanden. Art klasser för barn kan komma i många former. De kan vara specifika för en genre, som teckning, målning eller skulptur, eller de kan utforska olika typer av konst. För små barn, konstämnen är ofta relativt freeform frågor som helt enkelt ge barn en möjlighet att skapa utan begränsningar. En del barn börjar dra mycket tidigt. De kan njuta av måleri, teckning eller leka med lera vid ett eller två år gammal. Vissa idealisk klasser för små barn hör mamma och mig klasser konst. Den förälder och barn deltar tillsammans, och föräldern är där för att hjälpa ett mycket litet barn som kanske kämpar med sittande eller ritning för lång tid. Dessa kurser kan vara enda dag angelägenheter, eller kan sammanträda en gång i veckan under flera veckor. De är roliga inledningen konstämnen där tonvikt läggs på njutning snarare än teknik. När barnen blir äldre kan de få ta konstämnen med lite mer betoning på förvärvade färdigheter. De går vanligtvis konstämnen med en liten grupp med andra barn. Återigen kan dessa typer av konst klasser erbjuds endast en dag, eller kan äga rum en dag i veckan under en viss tid. Ofta både "mamma och mig," och introduktionskurser konst för lite äldre barn kan vara ganska billig, särskilt när erbjuds via organisationer som stadsparker och Rekreation program. Som barn tar mer konstämnen, han eller hon kan dras till en viss konstform. Man kan ha en spirande skulptör, en potentiell målare, eller en serietecknare i vardande. Eftersom barnet kan uttrycka intresse för vissa typer av konst, blick för konst klasser anpassade till detta intresse.

Inte alla barn vill ta konstämnen. Vissa barn kan vara mer intresserade av att bryta kritor snarare än att dra med dem. Om du efter en klass eller två, ditt barn är verkligen inte intresserad, det finns många andra sätt för ditt barn att vara kreativa.

Skillnaden i vad de vill producera och vad de faktiskt kan producera också motverkar en del barn. I dessa fall kan konstämnen visa mer irriterande än nytta. Istället letar efter brunnar av kreativitet i ditt barn som uttrycks i andra former. Kanske barnet är bättre lämpad för dans, teater, bygga Lego maskiner, eller sport snarare än art.

Men för barnet intresserad av konst klasser, föräldrar verkligen bör överväga letar efter bra. Med färre konst möjligheter i skolan, eftersom många program få skära ner till grunderna, att chanserna göra konst i skolan kan vara begränsad. Utöka Ett barns utbildning genom att ge konstämnen på sidan kan hjälpa bränsle ett livslångt intresse för konst och föreskriva att särskild möjlighet för barnet att uttrycka sin kreativitet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.