Hur ordnar jag en Baby Dusch?

En baby shower är en part kastades till ära ett par som är lyckligt väntar sitt första barn. Traditionellt är det en med enbart kvinnor händelse, men "par" händelser ökar i popularitet. Syftet med dusch är att skänka gåvor till mor-till-vara så att hon kommer att ha de nödvändiga baby punkter på ankomstdagen, och det lyckliga paret kommer därför inte behöva spendera så mycket av sina pengar på lathundar och adorable outfits.

Festinbjudningar är enkla att planera och i de flesta fall går i lås. Det är vanligt att duschar som detta bli en överraskning. Om detta är fallet kommer du att göra all planering utan den blivande mamma kunskap. Detta betyder att du måste mobilisera hjälp av den framtida pappa som kommer att ge dig en lista över de hedersgäst familj, vänner, arbetskamrater och alla andra som kommer att närvara. Han kommer också att ge dig en lista på nödvändiga objekt och ett register över om paret är registrerad på en av de stora barnet emporiums.

Inbjudan ska skickas ut minst trettio dagar före evenemanget. Låt gästerna vet duschen är en överraskning och deras ankomsttid ska vara minst sextio minuter före det att den hedersgäst's. Du kan också ge gästerna att kontakta dig om de vill gåva förslag eller registerinformation. Det är upp till dig som värd att ta reda på i förväg vilka gåvor gäster kommer att få se till det inte blir några dubbletter. Gäster som bor för långt bort eller inte kommer att kunna närvara av andra orsaker kan maila sina gåvor till dig.

På dagen för dusch, du vill vara säker på stolar är inställd för att ge alla en bild av de viktigaste händelse-öppnandet av gåvor. MOM-to-be skulle ha en stor, bekväm sits eftersom hon kommer utan tvekan att sitta en stund. Direkt dina gäster till detta rum och engagera dem i samtal eller spela isbrytning partyspel till hedersgäst ankomst. Efter att hon kommer och uttrycker sin förvåning, kan hon sitta i sin speciella stol. Som värd bör du ha ett par av gästerna, kanske familjemedlemmar, hjälpa dig att föra den blivande mamma gåvor, whisking bort presenter, och skriva ner en lista över de gåvor som gavs och generösa människor som gav varje gåva. Detta är att hjälpa blivande föräldrar vara skriftlig tackkort. När alla de gåvor öppnas och korrekt oohed och aahed över, förfriskningar i allmänhet serveras. Det är inte nödvändigt att ge en måltid för dina gäster, men någon form av mat och dryck förväntas. Detta kan vara allt från snacks och mat finger till en tillgodoses måltid. Oavsett vilken typ av mat du kommer att servera en gratulationer kaka kommer också att vänta. Många värdar köpa ett blad kaka med lämpliga ord och dekorationer. När tårta och kaffe är klar, gästerna är fria att lämna. Bry dig inte om allt som cleanup; det alltid eftersläntrare som hjälper gärna till. Om den blivande fadern inte har kommit för att hjälpa sin andra större ta hem sin givmildhet, bör transport ordnas.

Med tur duschen kommer att gå iväg mjukt. Tack vare dig och dina gäster förväntansfulla par kommer att få många av de saker som behövs för att hjälpa dem när de kommer hem sin bunt av glädje.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.