Hur kan jag träffa nya vänner?

Många vuxna kan finna vid vissa tidpunkter i livet att de behöver träffa nya vänner. Kanske en nyligen flytta föranleder denna insikt, eller folk som kommer ut i början föräldraskap åren inse när de har mer tid att deras vänner är få och långt emellan. Oavsett orsaken till som vill träffa nya vänner, finns det flera vägar att gå att hitta vänner och inrättande av vänskap.

Speciellt som vuxna, tenderar vi att vara pickier om de vänner vi väljer. Vi har förankras ideal, moral och etik, och vi kanske inte vill välja vänner som inte har gemensamma intressen med oss. Våra normer tenderar att företaget upp när vi åldras, vilket innebär att vi förmodligen kommer att få en klar uppfattning om vilken typ av människor som skulle göra de bästa vänner. Att hitta vänner för livet kan vara något liknande för dating och mer utmanande än det är att träffa nya vänner av tillfällig natur. Det första steget, naturligtvis, få nya vänner är att "gå ut" i offentliga miljöer. Vänner inte precis landa på din dörr. Om du letar efter en vän som delar gemensamma intressen med dig, överväger att gå klasser eller organisationer där dina intressen betonas. Om du brinner för att läsa, titta på bokklubbar eller klasser på litteratur. Om du är en ivrig fiskare söka efter organisationer fisk sport. Om du istället vill träffa nya vänner som är mest benägna att dela moralkodex, överväga aktivt deltagande i kyrkor eller organisationer tillägnad orsakar mest kära du. Detta har du att möta nya människor på en regelbunden basis, och ger dig möjlighet att få nya vänner, potentiellt. Också överväga att frivilligt arbete i ditt barns skola, eller möjligheter att delta i sociala organisationer i arbetet. Med andra ord, gå till ställen där du är mest sannolikt att hitta folk som du.

Tänk på följande möjligheter som olika sätt att träffa nya vänner:
 • gå med i en kyrka
 • Gå med i en hobby klubb
 • gå lokala händelser
 • Volontärarbete i din kommun
 • Med klasser
 • deltog i sociala sammankomster arbete Associates
 • Gå in i ett gym

>

När du försöker att träffa nya vänner, bör du också tänka på vad ni lägga till ett förhållande. Visst vi alla vill ha en chans att prata och dela våra känslor, men vi måste också visa sitt intresse för vad andra människor tänker och känner. Don't monopolisera inte konversationer, utan faktiskt lära sig att lyssna på vad andra säger. Det gamla talesättet att göra en vän måste du först vara en vän är sant. Samtidigt, inte över engagera sig för att människor som är ett ständigt tära på din tid eller verkar vilja dra nytta av din vänskap. Titta på målet att träffa nya vänner som ett där man tittar på en lika. Det är också viktigt i ett tidigt skede av att träffa människor man inte blir alltför översvallande eller KLIBBIG. Precis som i "dejting" relationer, din glädje över att få träffa nya vänner kan översätta till att bli besvärligt för en ny vän. Istället förväg noggrant och observera den andres utrymme, gränser och begränsningar komfort med dig. Håll ditt beteende väluppfostrad och inte omedelbart släppa in en ny kompis när du känner för det, eller ring dem varje dag. Ibland kan en vänskap som detta kommer att fungera, men många människor kan se det som possessiva eller tryckande.

När du träffar nya vänner som verkligen inte fungerar, successivt distanserar dig från dessa människor, men inte vara elak eller förolämpande. Fyll din tid med andra åtaganden och inte vara tillgänglig för någon som inte passa bra med dig. Men kom ihåg, att även tillfälliga vänner ger gott sällskap. Det är bra att ha några casual vänner och trevligt sällskap även om dessa människor inte kan räknas som din nästa bästa vän!


Kommentarer

 • Om oss
 • Reklam
 • Kontakta redaktören
 • Få nyhetsbrev
 • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.