Hur kan jag förbättra mitt äktenskap?

Du kanske blir förvånad över att några av de bästa tips för att förbättra ditt äktenskap är baserade på de enklaste idéerna. Börja med att visa din man eller hustru artighet. Detta kan låta som en självklarhet, men par hamnar lätt av med vanan att visa varandra samma vanlig hövlighet de visar banktjänsteman eller kassörskan i affären. Courtesy gör din make känna värd din respekt.

spelar ingen roll hur länge du har varit gift, säger behaga och tack själv aldrig kommer att gå i stil, och inte heller hälsning din partner angenämt och erkänna hans eller hennes närvaro. Du hälsar posten transportören och du talar med säljaren som kommer till din dörr, men du hälsar din make varmt när han eller hon kommer in? Du visste nog när äktenskap var ny, så vad hände? Kom ihåg att göra någon känna mig speciell, vård och värdig, inspirerar den personen att behandla dig på samma sätt. Om du vill utveckla en mer intim äktenskap, försöka uppmuntra mer intim kommunikation. Även detta område är oftast behandlas genom att rikta dig att bli mer öppen och ärlig med sina känslor, vilket naturligtvis är viktigt, finns det också bli en mer intim lyssnare. Tror du verkligen tar dig tid att lyssna på vad din make säger, eller är du för upptagen för att tänka på andra saker, eller planerar vad du ska säga härnäst?

Ett annat viktigt inslag i ett gott äktenskap är förmågan att ha roligt tillsammans. Ta några en-mot-en tid och göra något du inte har gjort i år. Gå ut och dansa, ta en promenad, eller gå till parken och spela tennis. Du kan även besluta att prova en helt ny verksamhet, det inte egentligen ingen roll vad du väljer att göra så länge du gillar att göra det tillsammans. Införliva kul i ert äktenskap är garanterat att minska spänningar. Det är också viktigt att ibland komma bort tillsammans från vardagen, och detta betyder inte bara att komma bort från ditt arbete, utan genom att ta en paus från ansvar för hem och äktenskap. Tar sig tid att njuta av din make, din kärlek, som ni gjorde i början av ert äktenskap. Även om det bara är över helgen, eller om det innebär att köra iväg till ett lokalt hotell över natten och äta i en stor restaurang, planerar att särskilda rendezvous.

Slutligen ställde din make behov före dina egna, åtminstone ibland. Göra din make känns som den viktigaste personen i världen-liksom i ert äktenskap-kommer att orsaka honom eller henne att vilja återgälda. Skulle det inte vara trevligt om någon som du känner att speciella? Din man eller hustru tycker det.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.