Hur kan jag bli mer produktiv?

Någon gång i livet, kan du känna att du är inte är produktiva nog. Erkänna din brist på produktivitet är det första tecknet på att vända händelseutvecklingen och plockar upp hastigheten. Det är inte bara en praktisk färdighet att få arbete, är det också en som är bra med genom livet. För att bli mer produktiva, tar det lite ansträngning, en del viljestyrka och lite mer energi. När du känner dig slö, är det sista du troligen är glada över att göra någon typ av arbete eller något som kräver någon ansträngning. Efter att ha ätit skräpmat, många människor tenderar att känna sig mer trög än om de skulle äta något hälsosamt. Om du vill bli mer produktiva, överväga att äta mer hälsosam mat som kan erbjuda en extra energikick. Prova till exempel att mumsa på några jordnötssmör och dricka ett glas eller två med vatten. Det skulle kunna hjälpa till med ökad energi som du behöver för att bli mer produktiva. När du vill vara mer produktiva bör du göra en insats för att organisera dina uppgifter så att det är lättare att hålla en klar i huvudet och inte blir så överväldigad. Tänk om att göra en uppgift, som kan vara ett sätt att visa hur din utveckling går hela dagen. Gör en förteckning över natten innan så att du kan börja köra det först på morgonen. Dessutom är det ett bra sätt att förhindra att du glömmer att göra uppgifter. Sikta på att avsluta minst tre fjärdedelar av din lista i slutet av dagen, och i slutet av veckan, över listorna och se hur du klarat sig.

Ett annat sätt att bli mer produktiva är att göra det hårdaste, mest utmanande uppgifter först på morgonen. Detta kan hindra dig från att förhala på arbetet eller ärenden som ni anser vara en olägenhet. Efter avslutad dem först på morgonen och att få dem med, kan det vara motiv för att göra de andra mindre uppdrag i resten av dagen som tar mindre energi och tänkande. Det finns små utrymmen under dagen då uppgick upp, kan resultera i mycket tid där saker och ting kan ske. Om du åker kollektivt för att komma till och från arbetet, tänka sig att göra vissa uppgifter under pendla. När i telefon, göra vissa sysslor runt huset och när du är på lunch, ringa ett telefonsamtal eller två. När du utnyttjar de små stunder, kan man lägga upp en masse fri tid i slutet av dagen.

Att bli mer produktiv är genomförbart om du är villiga att göra några ändringar. Stickning till orsaken och göra små justeringar kan inte bara vara mer fördelaktig på arbetsplatsen, men i ditt privatliv också. Med lite ansträngning kan du bli en mer produktiv person och få allt åstadkommit som du behöver i ett mindre tid.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.