Hur kan jag Laminat Something?

Laminering, tätning något mellan två skivor av plast, är ett utmärkt sätt att bevara handlingar, fotografier, visitkort, affischer, eller andra papper som är viktigt för dig. Om du vill laminat något, finns det ett antal valmöjligheter för dig. Det enklaste sättet att plasta något, till exempel ett litet kort, är att köpa små fjäril laminat. Denna typ av laminat består av ett plastkort med en annan, självhäftande stöd-piece bifogas. Placera helt enkelt det dokument du vill laminat mellan två bitar av plast, Skala backade bort den självhäftande sidan och släta den självhäftande sidan nedåt. Butterfly laminat finns i olika storlekar beroende på ditt behov. Vissa inslag hålat hål så att de kan fästas på bagage eller något annat du vill. Om din laminering behov är mer omfattande, kan du behöva använda en laminering maskin. Många butiker som erbjuder kontors-och tryckning, exempelvis Kinkos, har laminering maskiner och kommer laminat dina dokument, bilder och affischer för dig. Om du äger ditt eget företag och planerar att plasta regelbundet fundera på att köpa din egen laminering maskin. Ett par olika alternativ finns tillgängliga.

Pouch laminering maskiner kräver att användaren att placera handlingen i en plastficka innan du kör den genom maskinen. Denna typ av maskin använder värme för att täta laminat. Påse laminering maskiner är ganska överkomliga, och små företag kan hittas för runt $ 100 (USD). Påse laminering maskiner klarar av större arbeten kan kosta i låg tusental.

Roll Lamineringsmaskiner är den mest professionella och de dyraste modellerna. De använder värme för att försegla plastskivor i dokumentet. Roll Lamineringsmaskiner börjar runt $ 1. 000 (USD), och de kan laminering av stora dokument såsom affischer kosta mycket mer, $ 4. 000 (USD) och långt över. Men om du laminat stora dokument regelbundet och kräver tydliga, konsekventa resultat, investera i en maskin kan spara dig mycket över tiden. Var medveten om att uppvärmd rulle och Lamineringsmaskiner påse kan orsaka skador på värmekänsligt material, och ett band laminator kan vara mer lämpliga för sådana tillämpningar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.