Hur jag Potty Train mitt barn?

Det kommer en tid i varje förälders liv när han inser att han har bytt en blöja för mycket. Efter oräkneliga blöja förändringar och dollar, kan potträna vara en förälders bästa dröm och värsta mardröm. Alla föräldrar i denna situation är bombarderas av råd från vänner och familj, instruktioner från medicinska experter och en hel industri av konsumentprodukter, vilket leder dem att undra, "hur gör jag pott träna mitt barn?"

First, en förälder skall bedöma hennes barns beredskap. Någonstans mellan 18 och 24 månader, de flesta barn når de fysiska och kognitiva stadium då de kan börja pott träna. Dessa åldrar är mycket optimistisk, eftersom många barn är redo närmare tre år. Vissa särskilt motståndskraftiga blöja entusiaster fortfarande blöja-bundet upp till och genom sitt fjärde år.

Studier har visat att flickor i genomsnitt pott tåg tidigare än pojkar och att firstborns är svårare att pott träna. Experter är överens om att den förälder som för tidigt försöker pott tåg kommer att lida en längre utbildningen. Följande är en potta beredskap checklista:
 • kan gå flera timmar mellan urinations
 • Tömmer blåsan helt när man kissar
 • har ord för sina kroppsliga funktioner, såsom "Pee -Pee "och" poo-poo "
 • fysiskt kan komma på och av potta eller potta stol
 • förstår och följer enkla instruktioner om att komma potta på toaletten
 • har regelbundna och förutsägbara tarmrörelser
 • Shows intresse för andras badrum vanor
 • förståelse för kroppens signaler som signalerar att det är dags att gå pott
 • Ogillar en smutsig blöja
 • Värderingar och erkänner oberoende
Som de flesta experter är överens , är timing viktigt. Först avgöra om ditt barn är redo fysiskt och känslomässigt till pott tåg. Försök inte rusa det eftersom du flyttar, åker på semester eller starta ditt barn i förskolan. Detta slutar oftast illa, med antingen minskat eller plana ut vägran att samarbeta. Barnen inte alltid möta förändringar väl, så detta borde vara en lätt, icke-stressande händelser i deras liv. När du är redo att sätta igång, är det dags att omkring på Potträning delen av barnets avdelning. Eftersom toaletter är utformade för stora människor, få ett vadderat adapter säte eller barn pott att göra det mer bekvämt för ditt barn. Ett steg pall hjälper med höjden och ger dinglar fötter en plats att vila. Det finns böcker och videos som finns att sätta stämningen. Ja, böcker som Alla bajsar och Once Upon a Potty verkligen existerar, och de har blivit klassiker i sin egen rätt. När du har inrätta nya potta, ta ett par "torra" kör-har ditt barn sitta på pottan klädd så han får en känsla för det. Demonstrera med en docka eller uppstoppade djur. Nyckeln är inget tryck ! Köp ditt barn några häftiga underkläder med sin favorit seriefigur på dem för att få henne upphetsad om att bära underkläder. När "P-Day" har anlänt, inrättat ett schema utseende hur ofta du kommer att besöka potta med ditt barn. De flesta experter är överens om att det är bäst att gå cold turkey genom att byta till underkläder och reservera pull-ups för nattetid eller långa resor hemifrån. För pojkar, börjar med möte-han kan lära sig att missa toaletten senare. En del föräldrar tycker att incitamenten för arbete, t. ex. som ett klistermärke diagram eller behandlas för en lyckad resor till pott. Det är viktigt att göra en rolig erfarenhet och positiva. Kontrollera att du ger massor av beröm för varje försök-framgångsrik eller inte.

De flesta föräldrar tycker att vistas torkar genom natten kommer senare-ibland flera månader eller år efter den första potträning. Begränsar vätskor efter en viss tidpunkt kan göra en skillnad för sängvätning, och pull-ups är en stöttepelare för nya pott användare.

Oavsett om det tar en dag eller flera månader, är potträna en utmaning för nästan alla föräldrar och barn. När du har slutfört detta steg i ditt barns utveckling, det är relativt jämn segling tills du har att lära honom att köra en pinne skift. Då är du önskade att han var tillbaka i blöjor.


Kommentarer

 • Om oss
 • Reklam
 • Kontakta redaktören
 • Få nyhetsbrev
 • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.