Hur blir jag en fosterförälder?

När en person vill bli en fosterförälder, han /hon borde börja med att kontrollera lokala kontor för att ta reda på hur du kan kvalificera sig. Kvalifikationer tenderar att variera, och fosterföräldrar måste fullständig utbildning och lämna säkerhetsprövning innan de godkänns. Det finns några saker som normalt krävs alltid för den som vill bli en fosterförälder, men varierar mellan olika tillstånd.

Viss krav omfattar:
 • Space in ett hem med en säng (eller barnsäng) att erbjuda ett fosterbarn
 • ett hem som anses säkert (inte en brand fara eller risk) av staten
 • Minimiålder (oftast 21) för att bli en fosterförälder
 • Bakgrundsfakta utan kriminellt beteende eller pågående missbruk av droger och alkohol
 • känslomässig stabilitet
 • tillräckliga medel för vård av nuvarande familjemedlemmar så att staten kan vara säker på att personen inte är att främja föräldraskap komplettera inkomst
Som redan nämnts, de som vill bli fosterföräldrar vanligtvis måste gå genom kurser, som inte kan få alla människor för samma typer av barn. Extra träning kan behövas om en person vill uppmuntra barn med särskilda behov eller de som anses känslomässigt störda. Detta verkligen är beroende av statligt krav och i vissa stater, historia eller bakgrund av barnet är mindre ersättning än är att hitta någonstans för barnet att gå. Tyvärr finns det många fler barn som behöver vård i fosterhem än de som tillhandahåller den.

Många vill veta hur man ska hantera de känslomässiga svårigheter som uppstår när de blir en fosterförälder. Fosterföräldrar behöver lära sig hur man älskar barn, och sedan vara beredd att ge upp dem. De går ibland ända tillbaka till samma situation som tidigare hotade dem och som kan vara en svår sak för fosterföräldrar att ta när de har bildats känslomässiga band med barn. Medverkan i fosterhem grupper föräldrastöd och nära arbete med socialarbetare kan hjälpa till att besvara frågor av potentiella fosterföräldrar och bidra till att förbereda dem för tuffa stunder. Det finns mer än ett fåtal personer som vill bli fosterföräldrar eftersom De skulle verkligen vilja anta barn. Även om det finns främja att anta program, känslomässig investering i hopp om att få adoptera ett barn kan göra det ännu svårare. Målet för de flesta fosterbarn program är att återförena barn med sina föräldrar och fosterhem program kanske inte är intresserade av att arbeta med dem som verkligen är intresserade av att försöka hålla barnen att främja. Om intresse att främja att anta, leta efter dessa program är specifika för detta mål.

Mer resurser finns för den som planerar att bli en fosterförälder. Börja med statliga organ och främja program vård som är lokala för att ta reda på kvalifikationer. Dessutom flesta fosterföräldrar rekommenderar att du läser mycket bra böcker om detta ämne. Dessutom ser till webbplatser på Internet ägnat att främja föräldraskap och stödgrupper som kan hjälpa till att besvara frågor om detta osjälviska gåva en människa kan ge ett barn eller flera.


Kommentarer

 • Om oss
 • Reklam
 • Kontakta redaktören
 • Få nyhetsbrev
 • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.