Har Astrologi Work Really?

Astrologi är en populär del av många kulturer. Huvudtanken bakom det är att planeternas positioner påverkar varje individs liv och personlighet på olika sätt, beroende på läget för varje planet på hans eller hennes födelse. Astrologiskt, varje planet i solsystemet som minst en av 12 stjärntecknen. Särdrag är förknippade med varje utslag planet och teckenspråk. Många människor hittar något i den prognos som astrologer, medan andra hävdar att astrologi helt enkelt inte fungerar.

Människor som har den åsikten att astrologiska förutsägelser fungerar inte har en styrka i deras tjänst, när de säger att det inte finns några avgörande bevis för att den har någonsin "fungerat. "Detta är sant, ingen astrolog förutsägelser eller fordringar har fastslagits vetenskapligt bevisad. Men på samma gång, några av dessa naysayers erkänna att de ser sig starkt i åtminstone några av de egenskaper som sammanhänger med deras tecken. Det finns också argumentet att det finns många fenomen som forskarna ännu inte visat sig vara sant, men kanske en dag kommer. Människor inte har kunskap om varje detalj i solsystemet och har i realiteten bara börjat utforska några av planeterna. En del skeptiker av astrologi kan förenklingarna det om de inte förstår att det handlar om mer än 12 tecken ensam. De kanske säger att det inte logiskt att tro att alla mänskliga personligheter passar väl in i 12 stjärntecken, eller sol, skyltar. Enligt astrologiska grunderna, är en person som mest förknippas med det tecken som solen var på hans eller hennes födelse. Ändå, om inte ett horoskop visar var alla de andra planeterna var vid födseln är hela astrologiska berättelsen om en persons personlighet, styrkor och svagheter inte höra. På detta sätt är astrologi mycket mer än bara 12 solens tecken.

Vem tolkar innebörden av en persons horoskop eller hur den nuvarande planetära positionerna påverkar alla kan eller inte kan ha mycket att göra med den noggrannhet nivå av astrologi. Det avslöjats att en del tidningar har haft kolumnister just make up horoskop, eller prognoser baserat på astrologiska solens tecken. I så fall finns det knappast någon risk för dessa prognoser "fungerar. " Men en person ringer själv en astrolog eller astrolog som har en djup kunskap i ämnet och gör noggranna efterforskningar innan bildar horoskop prognoser kan inte heller korrekt. Många har läst astrologiska förutsägelser från astrologer med gott rykte som verkar korrekt del av tiden, men inte alltid, det är då svårt att analysera det som astrologi "arbeta" eller "inte fungerar. "

Det är självklart, att i stället för betong, samstämmiga uppgifter en vettig position att ta är att inte köra sitt liv i enlighet med astrologi eller dömer andra utifrån deras astrologiska tecken eller horoskop. Ändå kunde blind skepticism utan förståelse och hänsyn astrologiska noggrannhet också anses något att undvika. Om astrologi är betraktade som en underhållande bedömning som kanske eller kanske inte ger verklig insikt i olika personligheter och deras potential, kan det väl ha en fungerande plats i människors liv.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.