Vad innebär det att Förenkla ditt liv?

stress har kopplats till flera sjukdomar, fetma och olika beroenden, om du lever ett stressigt liv du kan få veta att du behöver för att förenkla ditt liv. Vad detta innebär är att försöka genom organisationen att skära ner på saker som gör livet mer komplicerat. För att förenkla ditt liv, kan du behöva tillämpa processen för att organisationen inte bara för storstädning, men de sociala aspekterna av ditt liv, relationer och karriär. Det finns ett antal tidskrifter som är avsedda att hjälpa du förenkla ditt liv. Medan några av dessa kan skryta med bra tips på hur du minskar trängseln och kaos, andra är skrattretande i sina rekommendationer. Förslag enorma remodels i ditt hem, och stora och dyra möbler för att minska röran är inte särskilt enkelt. Även om dessa saker kan vara till hjälp för vissa människor, oftast finns det enklare och billigare sätt att förenkla ditt liv. Följande förslag kan hjälpa dig att leda ett mindre kaotiskt liv:

Förenkla ditt liv på Home Detta brukar innebära att organisera hemmet så att saker inte svårt att hitta. Det kan börja med att gå igenom dina ägodelar för att avgöra vad du faktiskt behöver. Håll en loppmarknad eller donera saker som bara tar upp utrymme. Investera i en dokumentförstörare och bli av pappersarbete som håller någon mening. Du kan också prenumerera på färre tidskrifter, eller kontakta företag sortiment om att vara bort från adresslistor. När barns pappersarbete kommer hem från skolan, utom några få saker varje år, eventuellt placera dem i en speciell mapp eller scrapbook och skära sönder eller återvinna resten. Ett liv kan också förenklas genom att delegera uppgifter som hushållsarbete till andra i hushållet (barn, rumskamrater, makar, sambo, eller betalas hus \ städpersonal).

Förenkla ditt liv på arbetet

Du kanske inte behöver byta jobb men anser mängden stress jobbet innebär. Finns det något sätt att minska stressen på arbetet, antingen genom att göra mindre arbete eller inte volontärarbete arbeta extra skift, eller hjälpa till med frivilliga aktiviteter? Försök att leva i ögonblicket, inte föra bekymmer jobbet med dig hem. Inse att arbetet kan förvänta sig vissa normer, men att du inte behöver nödvändigtvis överstiga sätt utöver dessa normer. Om stressen på arbetsplatsen är hög, överväga andra möjligheter, eller en reducerad arbetstid. Precis som hemma, fokusera på att hålla arbetet organiseras så att du inte spendera extra tid åt att leta efter saker som du behöver. Om du pendla, överväga ett arbete närmare hemmet, eller flytta närmare till jobbet.

Förenkla ditt liv i relationer och samhälle

Relationer är komplicerade saker och del är säkert svåra att upprätthålla. Det är en bra idé att tänka på dina relationer, och hur de tjäna dig. Fråga dig själv hur relationer göra livet mer komplicerat, och huruvida dessa är "värt det. " Till exempel kanske du ser att spendera mindre tid med andra som bara är ytliga bekanta. Går inte i ett parti av tullen med någon du känner nonchalant, bara delta om du vill. Lär dig att säga nej till människor som gör orimliga krav på dig. Samtidigt förenkla betyder inte att bli helt själviska, betyder det att minska krav på din tid, särskilt de krav som verkligen skapar stress.

Engagera sig i färre aktiviteter, och har dina barn inskrivna i färre fritidsaktiviteter. Ibland härjade livsrytmen är alldeles för påfrestande för vuxna och barn. Stället för att arbeta i tid spenderar själv, eller att fortsätta lätta, enkla aktiviteter med familj, som en familj spel natt. Med oplanerat tid att spendera ensam eller med dina barn är en av fördelarna med ett enklare liv.

Sammanlagt kommer du inte att kunna ta varje rekommendation om hur man kan göra livet enklare. Du kan behöva arbeta i ett stressigt jobb. Du kanske har väldigt lite personlig tid eller mycket komplicerade familjerelationer. Stressa inte reda på hur du inte kan förenkla ditt liv. Stället göra lite NVP och stoppar där du kan och viktigast av allt, ge dig själv tillåtelse att ha en extremt komplex liv när det behövs. Det finns inget enkelt om att känna skuld för att inte leva ett enklare liv.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.