Vad bör jag veta om Postcard Size?

Vykort är ett billigt sätt att skicka en snabb hälsning eller ett marknadsföringsbudskap. Inte bara är portot billigare för ett vykort, men frånvaron av ett kuvert gör materialet billigare också. Detta lägre kostnader i kombination med det faktum att konsumenten är mer benägna att läsa ett vykort budskap innan du kastar ut den, gör vykort ett klokt val för direkt marknadsföring.

First class porto för ett vykort är ca 40% mindre än första klass porto för ett brev. Vykort för personligt bruk är normalt skickas med denna standard första kurs klass vykort. En bulk eller automatiserad kurs är tillgänglig för att skicka en stor mängd vykort. Denna automatiserade ränta minskar kostnaderna för att skicka vykort ytterligare.

För att en bit av post för att betraktas som ett vykort måste den uppfylla ett antal krav som fastställts av United States Postal Service. Vykort storlek är en viktig förutsättning för ett stycke post skickas med första klass frimärke för vykort. Om vykortsformat kraven inte uppfylls för ett vykort, får posten inte levereras, som vykort inte alltid innehålla en returadress.

US Postal Service har följande krav på vykort skickas med vykort kurs: vykort måste vara minst 3,5 inches (8,89 cm) hög, 5 inches (12,7 cm) bred och 0,007 inches (. 018 cm ) tjocka, vykortet storlek får inte vara större än 4. 5 inches (11,4 cm) hög, 6 inches (15,2 cm) bred och 0,016 inches (. 041 cm) tjocka, vykortet måste vara rektangulär form, vykort kan inte innehålla några klistermärken eller fästen som gör dem större eller tjockare än de ovan vykortsformat. Ett vykort storlek eller form utanför ovanstående mått kan skickas via U. S. Postal Service, krävs det helt enkelt en dyrare brev stämpel för utskick. Vid tveksamhet använder ett brev stämpel eller be lokala postkontoret mängden portot som behövs för en viss vykort. En bra tumregel att följa är att ett vykort måste vara en halv tum (1,27 cm) längre och minst lika bred och lika tjock som en index-kort.

Vykort skickat med en automatisering eller bulk kurs har ännu strängare krav på storlek och form. Dessa krav är tillgängliga från ditt lokala postkontor, som kan hjälpa dig att avgöra om ditt vykort uppfyller specifikationerna för automatisering priser. Förstämplat vykort som överensstämmer med postens krav finns också att köpa direkt från posten.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.