Vad betyder det att förnya dina löften?

Det finns många skäl att förnya dina löften. Par önskar ofta att "förnya" sitt äktenskap efter att ha överlevt en lång separation eller en förvirrande tid. Andra är helt enkelt ute efter ett betydelsefullt sätt att fira en viktig årsdag. De gifte bortrest eller utomlands, kan välja en förnyelse ceremoni för att återvända hem till att omfatta familjemedlemmar och vänner för livet i sitt firande. I vissa fall, par gifter sig i en informell ceremoni helt enkelt vill ha ett mer formellt bröllop senare i livet, när de kan bättre råd.

Beslutet att förnya dina löften är ett mycket speciellt tillfälle. Det finns många alternativ att välja mellan för din speciella dag. Finns förnyelse ceremonier tillgängliga, eller du kan skriva dina egna löften och skapar en unik ceremoni. Du kan också förnya dina löften genom att ha ett traditionellt bröllop tjänst. I vissa fall kommer bruden och brudgummen har möjlighet att ge varandra ringar för första gången under en sådan ceremoni, medan andra kommer att välja att överlåter ringarna de redan har. I vissa fall, folk vill ta med sina barn i vigseln, som kanske inte varit möjligt vid första gifte. Om förlängning dina löften Av denna anledning, kan du återskapa den ursprungliga tjänsten, ända ner till den ursprungliga löften, dela varje ögonblick och detaljer med dina barn.

Andra par föredrar att göra saker helt annorlunda, skriva egna, nya löften. Om du ska recitera nya känslor när du förnyar dina löften måste du spara en kopia av det särskilda ord du säger till varandra. Även nu är otroligt speciell, efter många år exakta ord kunde försvinna ur minnet. Du kan överväga att ha en minnestavla för att bevara dina löften för evigt.

Om du vill förnya dina löften, diskutera det med din make. Det är ett underbart sätt att låta din partner vet-tillsammans med familj och vänner-att du skulle gifta sig med varandra igen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.