Vad betyder det att "Hock en Loogie"?

Det är oftast en bra idé att hålla de flesta av dina kroppsvätskor för dig själv, speciellt om de kan beskrivas som loogies, luggies, lugies, eller grön spotta. Andra kommer att tacka dig för din självkontroll och artighet, lita på oss. Men om du känner behov av att Hock en loogie , bör du åtminstone ha grundläggande kunskaper om grundläggande brutto-out teknik. Att Hock en loogie sätt att HOSTA eller spotta ut ett generöst utbud av slem lagras eftertänksamt i halsen och lungorna. Vissa människor tycker att detta lättare att genomföra än andra, särskilt om de lider av bröst trängsel, rök kraftigt eller har några invändningar mot hosta upp en egen slem för visceral effekt. Ibland kan en person kan Hock en loogie av rent medicinska, om inte exakt estetiska, skäl. Hosta upp och expectorating överdriven slem från halsen och lungorna kan tillfälligt lindra den obehagliga känslan av fullkomlighet som åtföljer en förkylning. I en egen medicinering mening, Hocking en loogie kan ses som likvärdigt med nysning att lindra nästäppa. Kanske verksamheten bör begränsas till tider när andra är utom hörhåll, men det är inget fel med clearing en infekterad kista genom produktiv hosta.

Andra kan besluta att Hock en loogie för en helt annan anledning, dock. Handlingen att spotta saliv på en annan person har en viss psykologisk effekt, men gesten är ofta intensifieras genom att generera ytterligare slem för att bilda ett mycket större och försåtliga projektil. Mottagare av en loogie överfall ihåg allmänhet händelse länge efter detta och erkänna dess underliggande avsikter. För Hock en loogie i vrede betraktas som en allvarlig upptrappning lekplats krigföring, och är i allmänhet reserverad för de värsta syndarna.

Ursprunget av begreppet loogie är lite dunkla, men en del tyder på att det är en kortform för en lunga Booger, "motsvarande tjocka nasal slem som följer sidorna av lungorna tills våld utkastade. Snorkråkor och loogies är båda favorit källor för grov-out humor av pre-tonåringar som gillar chockerande deras vänner och familjer med felaktiga handlingar spottande och expectorating slem.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.