Vad är olika typer av ministerierna?

Ett ministerium brukar definieras som ett program som leds av en minister. I den kristna tron, kan en präst vara medlem av prästerskapet eller en lekman. De flesta religioner har olika ministerier där alla medlemmar kan känna sig behövda.

Den mest uppenbara första tanke som kommer att tänka på frågan om ministerierna är en medlem av prästerskapet. Oavsett religion, innehåller detta yrke vanligtvis en tid av sökande och omdöme om huruvida denna kallelse är verkligen den sanna vägen för en person. Om en person beslutar att detta är den väg han eller hon vill följa, nästa steg är vanligen seminarium eller annan religiös utbildning.

Även judiska rabbiner och muslimska imamer, till exempel, är inte "ordinerade," som sådana, de ansåg att de religiösa ledarna i sina församlingar och som sådan är utbildade för att fylla den rollen. Denna religiösa uppfostran kan vara vid ett universitet eller en skola sponsrad av den lokala församlingen. Ministrarna i någon religion i allmänhet studera historien om deras religioner, deras heliga skrifterna och andra heliga skrifter och religiösa ritualer. Många religioner ger också lektioner i rådgivning och även företag, för att bistå ministern att bedriva verksamhet i församlingen.

ministerier i religiösa grupper ofta fokus på undervisning av barn. I den kristna tron, inkluderar detta söndagsskola programmet, som omfattar klasser för barn med vuxna, ofta innan de stora gudstjänst. Judiska ungdomar får också delta i en religiös skola, där de lär sig mer om sin tro. Ungdomsministrarna kan utses eller hyras för att hjälpa till att samordna barnens utbildning program. En yngling minister eller barns utbildning minister kanske eller kanske inte har en examen i religion. Många är volontärer som älskar barn och vill hjälpa dem att lära och växa i sin tro.

Kör direktörer och de som tjänar liknande funktioner verkligen delta i ministerierna för sin församling. De kan eventuellt ha en examen i musik, men de flesta gör. Andra kyrkomusiker, såsom pianister och organister också överväga deras bidrag till sina församlingar att deras ämbete.

Religiösa ministerier även så vitt skilda aktiviteter som Hospice ministerium, sjukhus hemsökelse, bön ministerium, äldreomsorg, tjänsteresor program, pentryn mat och kläder garderober. Dessa ministerier ofta samordnas av lekmän inom sina församlingar. I allmänhet, det enda som krävs för att starta ett särskilt ministerium finns en intresserad person som är villig att rekrytera andra.

vissa ministerier verkar mer vardagligt, men är avgörande för funktioner i församlingen. Dessa inkluderar administrativa befattningar som hjälper övervaka den fysiska behov av mötesplatsen, ekonomi och relationer personal. Ofta är dessa lekmän röstade i tjänst av en styrelse av medlemmar, och de tjänar specifika termer.

ministerier finns i så många varianter som det finns medlemmar i någon religiös församling. Det enda kravet är en villig ande att tjäna andra, och en tro.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.