Vad är några tips för Möte föräldrar?

Det är barn överallt du går, men ändå, träffa andra föräldrar fortfarande verkar omöjligt. Att vara mamma eller pappa är en tuff, men givande, jobb. Med andra föräldrar att relatera till gör jobbet verkar lite lättare. Du kan dela dina senaste utmaningar och ta emot råd från andra människor som har upplevt samma problem. Meeting föräldrar är inte så svårt som det kan verka.

Stay-at-home mammor och pappor har svårast föräldrar tid sammanträde. När en person arbetar på ett kontor, det finns en god möjlighet att en av hans eller hennes medarbetare är en förälder. Stay-at-home föräldrar är inte med förlust, dock. Många andra mammor och pappor kan hittas frequenting den lokala parker före och efter tupplur tid. När du ser en, gå fram och slå upp ett samtal om barnen.

Mammor som vill träffa andra mammor för socialisering bör överväga att gå en mammor "grupp. Kolla in ett par och se vilka du är mest bekväm med. Du kan lära om aktiva moms grupper genom din lokala rekreation och park distrikt.

Föräldraskap klasser är ett bra sätt att träffa andra föräldrar. Personer som är inskrivna i dessa klasser har en gemensam grund för att vilja vad som är bäst för deras barn. Sammanträde föräldrar som du har något gemensamt är en bra grund för en vänskap.

Om dina barn är intresserade av att idrotta, registrera dem i en gemenskap ligan. Baseball och ligor fotboll är bra ställen för att möta föräldrar. Starta en konversation med några av de andra föräldrarna under praktiken och spel. Komplimanger dem på något som deras barn gör väl är ett stort samtalsämne. Var ärlig om, såsom föräldrar veta när du gör falska komplimanger.

kultplatser är bra ställen för att möta föräldrar. Om du tillhör en kyrka eller synagoga, anser att kolla in deras föräldraskap grupper. Många kyrkor erbjuder grupper som fokuserar på föräldraskapet barn i olika åldrar som Mothers of Förskolebarn. Sök på din kyrka anslagstavla eller kolla med kyrkan kontor. När mötet föräldrar, leta efter folk som har samma ålder för barn. Detta ger dig möjlighet att dela dina vedermödor med någon som förstår. Det kan också hjälpa ditt barn träffa andra vänner.

Att vara förälder kan vara ensam om du inte har någon som är på samma sida i livet. Din barnlösa vänner kommer alltid att finnas där för dig också, men de samtal kan krympa ner lite. Få nya vänner med barn, men behåll dina gamla också.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.