Vad är några presentidéer för Writers?

Många författare lever för sitt arbete. De har en sådan passion för vad de gör att när du behöver för att få dem en gåva, du redan vet riktningen mot huvudet i. Om du tänker på vad du ska köpa en författare i ditt liv, här följer några tips som hjälper dig få igång. Ett presentkort på en kontorsmaterial butik är en bra idé för författare. Mängden papper, bläck, bärbara datorer, kan pennor och mappar som man går igenom i författaryrket bli enorma. Det är en present som skulle kunna hjälpa till att mildra en del av kostnaderna för nödvändiga kostnader. En annan idé för författare är en tidning prenumeration på en tidning som är anpassade till deras yrke. Föreliggande kan ge vissa positiva råd till mottagaren. Det finns ett par tidningar att välja bland och priset varierar vanligtvis runt $ 30 US dollar (USD) för ett års abonnemang.

A inbundna, blank tidskrift med en matchande penna är en annan bra idé för författare. Det kan vara praktiskt att bära runt en liten dagbok att skriva ner tankar i eller göra lite arbete när stämningen strejker. Priserna för närvarande varierar eftersom vissa tidskrifter och pennor kan vara mycket enkel eller kan vara ganska utarbetade. En massage är en idé för författare att många skulle älska att få. Vara böjd över en dator eller en anteckningsbok i timmar om dagen kan innebära påfrestningar på axlar och rygg. En lokal ansedda spa bör ha olika paketen finns i flera prisklasser som du kan välja från. Om det finns en lokal skriver klass som den potentiella mottagaren har talat om, kan du överväga att ge gåvan av utbildning. Det är en idé för de författare som har Kanonkul att vilja vässa sina kunskaper. Dessa klasser kostar vanligtvis omkring $ 100 USD eller mer, men kan komma att bli en ovärderlig närvarande.

Brusreducerande hörlurar är en klok gåva för de som inte kan koncentrera sig med ett racket händer omkring dem. De är en bra idé för författare som vill komma ut och göra en del arbete på caféer, parker eller andra utomhusaktiviteter ute på stan. Brusreducerande hörlurar kan hjälpa överrösta brus och bli mer effektiva i sitt arbete.

När de lämnar innebär för en författare, det finns inget som ger en som stöder deras passion. Innan du väljer gåva, är det bäst att göra allt för att få det omtänksamt, användbar och ges med goda avsikter. Om du ger något från ditt hjärta, så kommer det troligtvis bli älskad och uppskattad.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.