Vad är några kondoleans fraser?

kondoleans fraser är avsedda att förmedla din sympati för människor som nyligen har förlorat vänner och anhöriga. Många människor vet att det är svårt att skriva ett kondoleansbrev utan låter lite kliché, och som regel är känslorna bakom orden ofta viktigare än själva texten. Att skicka en formell kort eller kondoleansbrev är viktig, eftersom det visar att du funderar på någon under en svår tid. Hälsning människor med några ord om tröst när du ser dem för första gången efter ett dödsfall är också mycket uppskattat.

Lager kondoleans fraser innehålla saker som "ledsen för din förlust," Please accept my /vår djupaste medkänsla, "mina /våra tankar är med dig", "[den avlidne] will be missed" "underhållsskyldiga tankar", "mycket kärlek", "våra tankar går till dig", "med varm sympati" och så vidare. Dessa kondoleans fraser tillräckligt neutral för att vara lämpliga för nästan alla, oavsett religiös övertygelse, och i själva verket många kondoleans kort kommer förtryckta med just dessa fraser. Men att köpa en tomt kort och tar dig tid att dels skriva en kort anteckning i allmänhet anses lämpligare. Du kanske också vill överväga någons religiösa tro när du skriver kondoleans fraser. För människor som tror på ett koncept med himmel och helvete, kanske du vill referera till tanken att ni tror att den avlidne är i himlen, eller tittar ner från himlen. Fraser som "kan Gud trösta dig," "kan din själ finna frid" och andra hänvisningar till religiös tro bör anpassas till specifika religioner. Om du skickar kondoleanser till någon som utövar en religion du inte är bekant med, kan du be en medlem av denna religion om en lämplig kondoleans fras att använda, som vissa religioner har traditionella kondoleanser fraser, och mottagaren av din hälsning kommer röras av din omtanke. En del använder citationstecken som kondoleans fraser, välja meningsfulla citat från dikter eller böcker som de vill, eller använda berömda citat som handlar om död och sorg. "Att leva i hjärtat vi lämnar efter sig är inte att dö", "som en fågel sjunger i regnet, vi tacksamma minnen överleva i tider av sorg" och "får välsignelserna av kärlek vare med er, kan fred följa med dig får sitt väsen belysa ditt hjärta, nu och för alltid mer "är några exempel på citat som kan användas som kondoleans fraser. Det är också lämpligt för att referera skick avlidit i kondoleans fraser, om du är en nära vän. Kondoleanser fraser till efterlevande till någon som dog av en långvarig sjukdom, kan till exempel innehålla en not uppskattning att den smärta och svårighet är över, som i "jag var ledsen för att lära av din mors död, men jag är glad att höra att hennes lidande har kommit till ett slut. "Många uppskattar också ett tecken på att ni är glada att kunna erbjuda all den hjälp som behövs i dagarna och veckorna.

Om du verkligen kämpar för att komma med kondoleans fraser som låter rätt, är det också fullt rimligt att säga "bara ord inte kan uttrycka min sympati" eller " Jag kan inte föreställa mig den sorg att förlora ditt barn /partner /etc. "Mottagare av kondoleans hälsningar vanligtvis inte söker mousserande originalitet, bara ett uppriktigt uttryck för känslor.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.