Vad är några goda gåvor för akademiker?

Om en elev har examen från high school eller college, en gåva är alltid uppskattat. När tänker en gåva för akademiker, skulle den shopper tänka på forskarnivå personlighet, behov och önskemål.

Alla personer är olika, och dessa skillnader kommer säkert att bidra till att avgöra den bästa presenten för akademiker. Vissa akademiker uppskatta presenter, några som present kort, och några vill hellre ha gamla hederliga kontanter. Men även för kontant-älskare, det finns fortfarande några kreativa gåvor som kanske också passa med examen personlighet. En professionell konst som kan vara en stor gåva för akademiker som är konstnärligt lutas och kommer att ta konstämnen i college. Om studenten behöver en bärbar dator, kan givaren vill medverka mot en dator fond.

De flesta akademiker som college behöver vissa saker för sina sovsalar. Även om de bor i en svit, bad ex göra en stor gåva för akademiker. En plasthink med tvättlappar, skulle engångsrakhyvlar, rakkräm och duschgelé vara en oumbärlig objekt för ett studentrum. I grund och botten något användbart i ett studentrum är en bra present för akademiker. De kommer att behöva två-storlek lakan, örngott, handdukar, ett varv skrivbord, liten lampa, liten fläkt-nästan allt kommer att vara välkomna. En bra present för akademiker är ett hjul svalare. Det låter kanske konstigt, men många akademiker skulle inte köpa denna punkt för sig själva, och kylare kan komma till nytta runt ett studentrum. De kan användas för lagring, ett nattygsbord eller ens som en extra stol. En trevlig detalj är att fylla kylaren med godsaker: chips, godis, läsk och vatten på flaska. kommer vissa akademiker att organiseras nog att faktiskt ha en önskelista. Denna lista kan innehålla behov, men kommer utan tvekan också innehålla några unika objekt. En givare kan oftast få en uppfattning om vad denna lista ser ut från akademikern föräldrar. Kontanter, är naturligtvis alltid ett "behov" och en bra present för akademiker. Det är "en storlek passar alla" och nästan alla behöver eller vill ha den. En bra present för akademiker är kontanter specifikt för en större gåva, som den bärbara datorn som anges ovan. Dock kan detta innefatta istället en dyr handväska eller en spelkonsol, eller ett presentkort till en butik smycken, om forskarskolorna har uttryckt en önskan om en fin klocka, till exempel, eller en lyxig penna och pensel set.

För det mesta, får allting som en examen kommer att vara välkomna. Hans eller hennes föräldrar också behöver se till att forskarstuderande har en leverans av tack sedlar och frimärken på plats för att visa sin tacksamhet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.