Vad är några billiga Christmas Ideas?

Massor av människor måste tänka ut sätt att göra julen på en budget, och det finns gott om billiga julen idéer som kan hjälpa dig att hushålla och ändå njuta av semesterperioden. Det är verkligen hjälper till att börja med en budget, som bör innehålla saker som många presenter som du behöver köpa, och grundbeloppet du tänker spendera. Försök att inkludera andra typiska Christmas kostnader som jul outfits, julkort och porto, kostnaden för ett träd, resekostnader och eventuella särskilda måltider du bidra till eller förbereda. Genom att verkligen titta på precis alla kostnader, får du en bättre känsla för vad som är möjligt för dig och /eller din familj. Det kan vara lite överväldigande när du inser att dina fickor är ganska dålig och alla de "små" utgifter kan snabbt lägga upp. Det är när begreppet billiga julen idéer blir särskilt välkomna. En enhetlig regel när de överväger presenter särskilt till grannar eller mer avlägsna familjemedlemmar är att det vanligen är billigare att ge gåvor än att köpa dem. Om du bakar kan måla enkla glas prydnader, skriver vackra dikter, eller ta vackra bilder, överväga att producera hemlagad och tankeväckande presenter till dina nära och kära, som kan spara dig buntar. Om du dessutom oftast går ut för Fancy middagar under semestern kanske du vill hoppa äta ute i stället för hemlagad mat, fester, eller ens husmanskost händelser som kan rädda alla lite pengar. Likaså undvika frestelsen av många julen släpper biljettintäkterna och hyra några Christmas Classics att njuta av hemma kan fortfarande främja tiden med familjen och gemenskap utan att det kostar mycket. När det gäller att köpa presenter till dina barn, kan du inte alltid kan undvika en viss kostnad. Men i riket av billiga julen idéer, noggrann planering och kunskap om att butiken kan spara dig mycket. Till exempel, om du planera och handla online eller hemma på dagarna efter Thanksgiving du kanske kan få specialerbjudanden på objekt som kommer att öka i pris senare. Prenumererar på några nyhetsbrev från hemsidan butiker som Amazon kan ge ytterligare besparingar. Tipsa annonser från sådana affärer ger ofta speciella priser eller rabatter, eller även saker som gratis frakt som kan bidra till att minska utgifterna. med kostnaden för transport så högt, var noga med att planera shoppingturer noggrant, så att du inte tar flera resor som du inte behöver. En annan idé är att Carpool med vänner speciellt när du vill besöka flera butiker i centrala shopping komplex. Detta kan spara dig lite extra som kan användas för gåvor eller saker du behöver till jul.

Speciellt om det är första gången du behöver för att komma med billiga julen idéer och dina barn är vana vid ganska lyxiga gåvor, kan det hjälpa att låta barnen veta att tomten inte hoppar av helt lika mycket i år. Men låt dina barn göra en del arbete för några dollar de kan spendera på presenter till familjen, eller alternativt, uppmuntrar barnen att göra saker som de kan ge till andra. Det är aldrig för tidigt att låta barnen veta att en del av det roliga och spännande från Julen kommer från att ge presenter, och massor av ungar tycker verkligen att förutse överraskande deras familj och vänner med saker som de tjänat eller gjort.

Andra billiga jul idéer innefattar deltagande i de många fria aktiviteter som sker under julen. Se sig om efter sätt att du kan njuta av semestern utan större kostnad. Parkera bilen och ta en promenad genom några av de fantastiskt inredda stadsdelar i ditt område. Kolla community händelser bulletiner gratis julsång konserter, eller ordna en grupp att gå caroling i ditt grannskap. Det finns så många sätt att ha kul utan att spendera en hel del, och de kan göra semestern lika starka.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.