Vad är några Potträning Problem?

Efter månader av att köpa och byta blöjor, många föräldrar är ivriga att börja potträna sitt barn. Däremot är en ivrig förälder inte alltid göra potträna en lätt uppgift. Det finns en sannolik möjlighet att möta en eller flera Potträning problem som kan orsakas av känslomässiga eller fysiska orsaker. Föräldrar kan lita på att det mest produktiva sättet att lösa gemensamma Potträning problem är att utbilda sig om dem och deras orsaker. En av de vanligaste Potträning problem inträffar när ditt barn vägrar att gå nära pott. Han eller hon kan vara förvirrad eller rädd för pottan eller toaletten och alla ljud som omger den, såsom rodnad eller rinnande vatten, eller kanske de bara förvirrad. Det är möjligt att barnet helt enkelt inte kan vara klart, eftersom de inte förstår begreppet pågående pott utanför deras blöja, men många gånger den orsakas på grund av okunskapen om potta stol till barnet. Potträning problem och motstånd som orsakas av okunnigheten kan lätt åtgärdas genom bekanta ditt barn med potta stolen innan du påbörjar utbildningen. När ett barn är promenader eller når ett år gammal, är det dags att placera en pott stol i badrummet. Om de tillåts att gå på toaletten och se den, leka med den, krypa runt och sitta på den medan du tittar på mamma och pappa går på toaletten de kommer att bli mycket nöjda med den nya tillägg till badrummet. Ett barn har talang för imitation kommer att ge dem ett försprång och hindra dem från att fly från den pott stolen skrikande. En annan av de vanliga Potträning problem som kan underlättas genom att känslor är försämra en redan potta utbildad barn. Om ett barn har gått ett par veckor utan några olyckor på natten eller under dagen, kan de flesta föräldrar tar sitt blöja köpa dagar är över, är detta dock inte alltid fallet. Stress i ett barns liv kan få dem att agera för att få uppmärksamhet. Många gånger denna typ stress kommer i form av ett nytt tillskott till familjen, oftast en ny baby.

Olyckor är ett säkert sätt att få mamma och pappas uppmärksamhet, men det betyder inte att föräldrar måste börja om med potträning. Det rekommenderas att ta extra omsorg för att ge uppmärksamhet åt ditt barn utanför badrummet och potta problem utbildningen kommer sannolikt att arbeta själva. Dessutom erbjuder kontinuerlig beröm, eller till och belöningar, för att gå pott i pottan stol eller toaletten, kommer att bidra till att inte ha olyckor. Det är viktigt att komma ihåg att aldrig skämmas ett barn som har en olycka när de lär sig att använda potta, även om man tror att "olyckan" har gjort det med avsikt på uppmärksamhet. Shaming ett barn kan skapa en maktkamp och mer betona att det bara kommer att hindra någon omedelbar möjlighet till en blöja fria livet för ett barn.

En avgörande komponent Potträning ett barn krävs att föräldrarna tar tid att lyssna på sina barn. Om ett barn klagar över brinnande medan man kissar, diarré eller ett tummyache, kan detta vara en ledtråd att deras Potträning problem härrör från en fysisk fråga. Dessa saker kan vara tecken på något så enkelt som en bakterie eller virusinfektion eller förstoppning, men de kan också innebära andra problem som laktosintolerans eller någon form av födoämnesallergi. För att undvika fortsatt potträning problem det är tillrådligt att besöka barnläkare när barnet motsätter sig potta av någon anledning innebär en värk eller smärta.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.