Vad är några Homeschool Supplies?

När man beslutar att undervisa barn i hemmet, bör en förälder överväga vilka typer av homeschool förnödenheter som behövs. Det är inte nödvändigt att köpa dyra läroplanerna för att ge en homeschooled barn med en högkvalitativ utbildning. Föräldrar bör använda sin kreativitet till att organisera material för homeschool klassrum som kommer att berika deras barns lärande miljö. Ett viktigt material för att förvärva är en grundläggande lånekort från det allmänna biblioteket. Ett lånekort ger en förälder tillgång till olika resurser, inklusive böcker, videofilmer, DVD, CD, talböcker och tidskrifter. Alla dessa resurser kan användas av homeschooler som hon studier en mängd ämnen.

Internet är en annan viktig resurs för föräldrar. Många webbplatser tillhandahåller länkar till gratis lektionsplaneringar, kalkylblad, projekt och lärande spel. Internet kan också stöd i forskning för historia eller pågående projekt händelse. Om en förälder surfar på webben länge nog, kan hon finna ofta en mängd lektionsplanering och läromedel för att hjälpa henne lära henne homeschoolers i en mängd roliga, praktiska sätt.

Visiting varvet försäljning, sparsamhet affärer, och pedagogiska butiker kan hjälpa en förälder att hitta pedagogiska spel som kommer att utveckla barns matematik och läsförståelse. Dessa homeschool leveranser är idealiska för att lägga till omväxling i skoldagen. Åtkomst till webbplatser för butiker som Classroomdirect. com eller Teacherstorehouse. com erbjuda enkla lösningar för att finna pedagogiska spel som barnen kommer att få spela som de lär sig en nödvändig färdighet. De muttrar och skruvar av Hemundervisning material ingår att skriva papper, pennor, kritor, markörer, pennor och bläck. Vissa föräldrar kan även välja att investera i en liten whiteboard eller svarta tavlan för att ge det studerade området mer av ett klassrum känsla. Naturligtvis kommer homeschooled barnet behöver tillgång till en mängd böcker, både skönlitteratur och facklitteratur, för att vara omgiven av en print-rik miljö. Den som vill ge sina barn en väl avrundad utbildning skulle vilja omfatta klasser i konsten. I detta fall kan föräldrarna vill köpa homeschool förnödenheter såsom modellering lera, färg, penslar och färg. Att undervisa musik uppskattning kan en förälder få skivor från en mängd olika musikstilar och tidsperioder. Barnen kan lära sig spela ett musikinstrument genom att ta privatlektioner av en musiklärare. Drama och dans kan vara andra användbara klasser för att undervisa en homeschooled barn.

Om en förälder oroar sig för att hon inte är utrustad homeschool ett barn på egen hand, kan hon alltid köpa en Homeschool Curriculum utöver andra homeschool leveranser. Det är viktigt att göra en del efterforskningar för att fastställa vilken kommersiellt tillgänglig läroplanen är bäst för ett barn. Store-köpt läroplanen vanligen ut per post eller leveransservice.

Vissa paket inkluderar alla grundläggande homeschool tillhandahåller en student behöver för att avsluta sin skolgång. Detta inkluderar papper, pennor, läroböcker och andra viktiga ämnen. Priser och program kvalitet varierar, så en förälder bör jämförelse affär innan ett slutgiltigt beslut.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.