Vad är några Halloween Säkerhetstips?

Halloween säkerhet är en viktig angelägenhet för alla som trick-or-treat, eller för de medföljande trick-or-treaters. Målet är naturligtvis är att ha en bra natt, och ännu mindre olyckor kan komma i vägen för Halloween kul. Det finns konkreta tips för Halloween säkerheten samtidigt knep eller behandling, men det finns inget krav på onödig oro. Till exempel förekomsten av barn som får förgiftat godis är starkt överdrivna. Det har faktiskt varit några av dessa fall. I vart och ett av dem, en förälder som särskilt riktar sig och förgiftat sitt eget barn, eller barn. Även om det inte omöjligt att få förgiftat godis, chanserna att detta är avlägsna. De andra vandringssägen som ofta gör att folk oroar Halloween säkerhet är det av rakblad eller nålar knuffas in i godis. Detta har inträffat ca 80 gånger under de senaste 30 åren. Det är fortfarande ett osannolikt scenario.

Även godis manipulation är osannolik, finns det ingen anledning att inte praxis Halloween säkerhetstips när barn får godis från främlingar. Förvisso inte tillåter ett barn att äta godis innan vuxna har grundligt undersökt det. Varje godis utan omslag, eller mat som inte är inslagna, som frukt, bör kasseras om inte kan man väl lita på källan.

För ytterligare Halloween säkerhet, att kassera förpackade livsmedel som ser squished, eller tycks ha varit ännu delvis öppnats. Är dock orsaka tillfällig vecklade godis inte för larm, men det ska kasseras. Det är mer sannolikt att godis kom så i en påse. Den som öppnar en påse godis kan oftast hitta ett felaktigt förpackade bit eller två. Om någon fortfarande känner oro Halloween säkerheten när det gäller att ta godis från främlingar, ett alternativ för att lura eller behandla på okända hem är att ta barnen till ett köpcentrum eller till många Halloween parterna eller "trunk eller behandla "händelser som erbjuds av enskilda familjer, organisationer eller grupper kyrkan. Trunk eller behandlas kan vara mycket roligt, och erbjuder normalt en av de säkraste sätten för barn att lura eller behandla.

Öva Halloween säkerhet skulle innebära att välja säkra kostymer. Kostymer bör den passar, och barn bör inte få sitt synfält skyms av masker, extra stora solglasögon, eller genom stora peruker. Dessutom anser ljusa kostymer, eller reflekterande tejp på mörka kostymer, så barnen är mer synliga när de passerar gatan.

Stoppa folkdräkt vid skon och har barn ha normala och bekväma skor. Följa denna Halloween säkerhet spets kan innebära mindre snubbla från overlarge skor. Också bevarar barnets fötter från blåsor från obekväma skor. Har en vuxen eller flera vuxna medfölja barn bus eller godis. Transportera flera ficklampor och en mobiltelefon. På vissa ställen trick-or-behandling kan inledas så tidigt som 6, så pröva att gå ut vid ett tidigare tillfälle, speciellt om nästa dag är en skoldag.

Halloween säkerhetstips kräver att barn aldrig ska trick-or-treat ensam, även om de är tonåringar. Äldre barn kan vilja gå i en grupp, men ger en mobil för att ringa hem eller polisen, och enas om ett visst område för bus eller godis eller en viss tillbaka gång. p

Var noga barnen är utrustade med klockor att hålla ett vakande öga på den tiden och berätta för dem att undvika unlighted hus. Dessa brukar vara tecken på att familjen inom inte är öppen för besök. Barn ska inte behöva hantera en elak granne som inte vill bli störd. För spöken och gastar just ett hem, anser tränar Halloween säkerhetstips, som klart belysning en väg till huset. Håll lit jack-o-lyktor utom räckhåll för kostymer eller små fötter. Också vara säker på att undanröja hinder som slangar från vandringsled. Om man har en stor spricka eller stega fram till huset, kan man minimera snubblar genom tydlig märkning av dessa områden med reflekterande eller gul tejp.

med hänsyn tagen till Halloween säkerhet, kan dagen bli en hel del roligt för barn och vuxna. Det är också ett bra tillfälle att utbilda barn om etikett och säkerhet när främlingar. Dessutom brand avdelningar över hela USA rekommenderar med Halloween som en dag att byta batterier brandvarnaren, så att den larmar om en olycka jack-o-lantern eldsvådan, och för att skydda din familj under resten av året.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.