Vad är några Firmafesten Games?

Firmafest spel bidra till att bryta isen på vad som kan vara ett annat sätt obekväm tillfälle. De uppmuntrar människor att interagera och bryta upp kretsar som kan bildas. Eftersom firmafester är ett företag händelser skall spel hållas lämpligt. Det finns flera kontor partyspel att få människor att flytta och samverka utan att vara sexuella eller stötande karaktär. En av de mest populära spelen firmafest att få folk att skratta är hela havet stormar. Ställ ut en stol mindre än du har människor och placera dem i två rader, rygg mot rygg. Sätt på musik och låta deltagarna gå runt i en cirkel runt stolarna. När musiken stannar oväntat, att alla raser sitta i en stol och den person i vila är ute. Ta bort en stol och upprepa processen tills du har en vinnare. Om du märker att folk på personalfest inte är mingel, kan det vara dags för gruppering spelet. Detta spel innebär att samla alla i en stor grupp och kräver ett antal mindre än hälften av antalet personer närvarande. När numret kallas, rusar alla samlas i en grupp som många människor. När numret är uppfyllt, så ingen annan är alla länkar vapen insläppta Oavsett vem som blir stående utan ordentlig gruppstorleken är ute ur spelet. Den Noaks Ark spel är ett säkert sätt att bryta is på en professionell personalfest. Göra två uppsättningar av animaliskt kort och skicka ut dem till deltagarna. Målet med spelet är att hitta ditt djur mate utan att tala i det mänskliga språket. När två människor tror sig ha hittat sin kompis, tar de sina kort, utan att titta på varandra, till domaren. Spelet fortsätter tills alla har hittat sin kompis.

Om makar eller betydande andra är inbjudna till festen kan det vara kul att spela en omgång imitation. Har maken eller andra större imitera vad de tror att deras partner uppträder som på jobbet. Detta spel kommer att få folk att skratta på nolltid, så länge de har ett sinne för humor.

julfester är stor för att ha en vit utbyte elefant gåva. Har alla som vill delta lägga en inslagen present som kostar mindre än $ 5 US dollar (USD). Placera tal i en hatt och har alla dra ett. Den person som plockar nummer ett får välja en gåva och packa upp den. Den person som plockar nummer två blir att välja en ny gåva och packa upp den eller stjäla den första gåvan. Om den första personen får sin gåva stulen, får han välja ett nytt gåva och packa upp den, då är det till nummer tre.

Spel som snurra flaskan och "sanning eller konsekvens är inte lämpliga personalfest spel. De släpper ut människor i pinsamma situationer som kan föra över till arbetsplatsen. Eftersom det är en arbetsrelaterad händelse, får medarbetare hävdar också sexuella trakasserier. Hålla rent spel, eftersom det är ett jobb närstående funktion.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.