Vad är metalliska Bubble Kuvert?

Metallic bubbla kuvert är iögonfallande vadderat användare som görs med en ljus glänsande folie-liknande material som efterliknar en metallisk eller lysande sken. Den metalliska folie är täckt med ett lager av genomskinlig plast, och mailer själv är stoppad med plast-bildas bubblor. Bubblan stoppning ger skydd för innehållet, vilket gör att försändelsen svårare att vika eller skrynkla.

Metallic bubbla kuvert fånga uppmärksamheten hos nästan alla mottagare gör dem till ett utmärkt val för både direktreklam och reklambrev. Deras ljusa, kommer unik lysa förlängningen väcka intresse även de mest skeptiska adressaten. Faktum är att de ljusa färger och metallisk kvalitet gör försändelsen ut mer som en inslagen present än ett kuvert. På grund av denna kvalitet, metall bubbla kuvert är också perfekt för att skicka gåvor till familjemedlemmar och vänner. Om du vill lägga lite extra skydd för fotografier, intyg eller viktiga dokument, kan du infoga en bit styv kartong i meddelandet att se till att den inte kommer att böjas.

Metallic bubbla kuvert finns i olika storlekar. Den 7 "x 5. 75" (17,8 cm x 14. 6cm) mailer är perfekt för att hålla två fall CD juvel. Är någons födelsedag coming up? Med ett metalliskt bubbla kuvert du behöver inte oroa dig för present-omslag. Bara plats för en CD inne i försändelsen och placera en adress etikett på framsidan. Oavsett om det är musik, program eller videospel, kommer gåvan att stå ut när det kommer med posten. Metallic bubbla omsluter också komma i andra storlekar inklusive rymlig portfölj storlek 12,75 "x 9. 25" (32. 4cm x 23. 5cm). Du har även massor av färger att välja mellan, med rubinröd, skimrande guld, härlig grön, ljusblå, eller skimrande silver.

Metallic bubbla kuvert är billiga, självtätande och seg, utformade för att tåla tuffa förhållanden i postens tjänst eller ett privat rederi. Så nästa gång du behöver dina utskick för att sticka ut, vara festlig, eller att göra någon känna mig speciell, överväga en metallisk bubbla kuvert för jobbet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.