Vad är historia pappershanddukar?

historia pappershanddukar inte får innehålla berättelser om hygieniska OFÖRVÄGENHET eller sanitizing kraftprov, men innehåller en leverans toalettpapper gått snett och en kreativ lärare med germ-lastad studenter. Med den sortens mänskligt drama som bakgrund är det ett mysterium varför historia pappershanddukar inte har gjorts till en blockbuster film nu.

Allvarligt, är historien om pappershanddukar en av Serendipity härrör från ett problem storleken av en järnväg bil. Scott Paper Company i Philadelphia, Pennsylvania var redan etablerad som en ledande tillverkare av toalettpapper från 1907. Det året fick vd för Scott Paper, Arthur Scott, några upprörande nyheter från järnvägen docks. En hel järnväg bilen var fylld med papper som helt enkelt var för tjock för att användas som toalettpapper, eller för något annat ändamål för den delen. Scott begrundade ödet för denna obrukbar papper, så påminde en lokal tidningsartikel från 1879 om en Philadelphia lärare som utfärdats delar av mjukt papper till sina elever som ett substitut för den inre duk handduken används communally i skolans badrum. Det var hennes förhoppning att enskilda studenter använder papperet en gång och kasta det på rätt sätt.

Scott fastställt att oanvändbara papper i järnvägen kan skäras i olika avsnitt och säljs som ett alternativ till duken handdukar vanliga används i hushållen. Scott Paper Company sålt pappershanddukar under varumärket Sani-Handdukar ® för att understryka sina hygieniska fördelar jämfört germ-fyllda trasa handdukar. Originalet hushållspapper inte var en omedelbar succé med konsumenter, dock. I själva verket är den välbekanta perforerade rullar med hushållspapper inte föras på hyllor matbutik till 1931.

De flesta pappershanddukar på marknaden idag innehåller minst två skikt av papper trycks ihop, men mer absorberande märken kan ha tre eller flera lager. Den första pappershanddukar ofta blekt vitt för att understryka deras rena och sanitära natur, men tillverkarna så småningom började skriva distinkta mönster på papperet för att förbättra deras utseende. Andra förbättringar är bland annat att lägga större yta genom relieftryck och varierande längden mellan perforeringar så att användarna kan välja den mängd papper toweling behövs för en viss uppgift.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.