Vad är en stormarknad Express Lane?

En stormarknad uttrycka Lane är en kassör kassan utformad för ett begränsat antal poster. Tanken med att ha ett uttryckligt körfält är att låta de med bara ett fåtal livsmedelsbutiker ex att komma ur affären snabbt. Många livsmedelsbutiker har 10 artiklar eller mindre uttryckligt körfält.

Uttryckligt körfält Kassan har vanligen en mindre disk område än den vanliga kassan körfält. Det är också smalare eftersom det är inte gjord för dagligvaruhandeln vagnar att gå igenom. Den handhållna korgar i snabbköp används av uttryckliga shoppers. Shoppers som behöver bara en eller två objekt kan inte ens använda en korg och i stället bara bära poster i sina händer med det uttryckliga kassan.

Använda Express Lane ofta sparar tid som står i kö på stormarknaden. Även om du inte är den första i raden, om folket framför dig har 10 artiklar eller mindre, skulle det ta mindre tid än om man har folk med lass full av matvaror framför dig. Men ibland kan det gå snabbare att checka ut ett litet antal objekt i ett vanligt körfält, om det finns många människor uppradade i de uttryckliga körfält, men bara en eller två i den ordinarie körfält.

För att avgöra om de uttryckliga Lane kassan skulle vara den snabbaste, försöka uppskatta antalet objekt framför dig hellre än att gå med antalet personer i rad. Även vissa kassörskor är snabbare och mer erfarna än andra så att du måste acceptera detta och ha tålamod. Ibland kan linjen strandade om en kund ifrågasätter priset på något eller behöver byta en vara.

Vissa stormarknader idag har automatiska kassor som får även ersätta de uttrycker körfält i en viss butikskedja. Många av oss föredrar att ha kassören sätta våra objekt genom, medan andra uppskattar att kunna kolla in deras matvaror själva. Om en livsmedelsbutik inte har ett uttryckligt körfält av något slag, kan konsumenter lockas att betala lite mer och köpa sina extra mjölk eller andra objekt på en närbutik.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.