Vad är en informationskampanj?

en informationskampanj (PSA) är en kommersiell eller annons från regeringen eller en ideell grupp. Skriv ut eller etermedier som brukar debitera en avgift för att publicera reklam löper annonserna gratis. Tidningar, tidskrifter, online-publikationer, radio-och tv-stationer publicera all samhällsinformation åtminstone ibland. Publicister Ladda inte regeringen eller ideell organisation för att köra annonser eftersom de gör det som en del av en offentlig tjänst för att främja en hälso-eller meddelande. En anti-narkotika annons är en gemensam informationskampanj. Annonsen kan främja en ideell grupp som Anonyma Alkoholister eller Anonyma Narkomaner och inkludera kontaktinformation på TV-skärmen eller i tryckt annons. Innehållet i annonsen visar oftast hur droger kan förstöra liv. Det kan också ge vanliga symtom av drogmissbruk och be att någon drabbas av dem eller känner någon som är att ringa numret som visas för hjälp. På detta sätt kan samhällsinformation informera och utbilda allmänheten om hälsofrågor samtidigt som det har direkt kontakt information till ideella organisationer som kan ge hjälp till den specifika frågan.

en informationskampanj är något som de flesta människor ser i tidningar, hör på radio eller se och höra på tv på regelbunden basis. Till exempel, i en damtidning tillsammans med reklam för livsmedel, kläder och diverse andra produkter, är det troligt att en annons från en WHO som American Heart Association. Sin informationskampanj meddelanden informera konsekvent allmänheten om hjärtat friskt aktiviteter och mat som bidrar till att främja god hjärthälsa. Annonsen har vanligtvis en webbadress som folk kan gå till för att hitta grupper att ta kontakt med i sitt område, samt hitta artiklar och information om levnads hjärtat friskt liv.

Obetalda reklammeddelanden som är samhällsinformation måste komma från ideella eller statliga organisationer för medierna att köra annonser gratis. En informationskampanj chef på en radio-eller TV-station vanligtvis måste godkänna de organisationer möjlighet att driva en informationskampanj. Vissa samhällsinformation troligen kommer att uppstå under ett sjukdomsutbrott som svin influensa. Dessa typer av PSA produceras vanligtvis av en ministeriet för hälsa och informera allmänheten om vad man ska göra, såsom effektiv handtvätt för att förhindra upphandlande eller att sjukdomen sprids.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.