Vad är en drömtydning ordbok?

Drömtydning innebär metaforiska innebörden av symboler, såsom händelser, föremål eller människor. Även om sådana tolkningar är inte vetenskapligt bevisade, många människor vittnar om deras riktighet. Att troende i drömtydning, kan berättelsen om en dröm som delas upp i separata delar. Med hjälp av en dröm tolkning ordbok för att ge allmän inblick i varje tecken, är drömmen återskapas och tolkas som en helhet. Anledningen till att helt unikt drömmar kan dela betydelse är att vårt kollektiva omedvetna delar gemensamma kulturella värderingar, myter och berättelser. En dröm tolkning ordlista förklaras några av de idéer som presenterar sig i allas drömmar, såsom rädsla, platser eller döda ting, för att göra mening av vår vakna liv. En dröm tolkning ordlista kan ha många tolkningar organiserade i bokstavsordning, från "kulram" till "zoo". Alternativt kan det ha tematiska sektioner, t. ex. ett program som tar upp närvaron av människor du känner, och en annan till snabba förklaringar till djur. Alla dessa tematiska sektioner bör ge en allmän introduktion till arenan av dessa symboler. Till exempel är det allmänt att ett hus representerar din egen kropp och sinne. Att veta detta skulle hjälpa dig att förstå varför en veranda innebär att ditt utseende och uppsyn, medan en mörk vind är dina djupaste hemligheter.

ordböcker drömma om att gå från det allmänna till det specifika är mycket mer användbar än de som helt enkelt staten, "drunknar innebär att du är överväldigad av dina känslor. " I stället erbjuder de att vatten tyder dina känslor, eftersom vatten är gränslös, flytande, och full av sensoriska omedelbarhet. Du kan själv se till att en dröm om törst i en öken kan det betyda att du är undertrycka känslor, medan en lugn båttur tyder på att du är i fred med dig själv. Men även kontrollera betydelserna av "öken" och "båt" för att få de mest robusta tolkning.

Online drömtydning ordböcker har fördelen av hypertext till korsreferens andra möjliga betydelser. Så om du drömde om att klättra uppför en stege, kan uppgifterna för "stege" leder till "Falling" och "klättring. "Återkommande drömmar bli jagad med ett test som du inte är beredd, eller faller och vaknar precis innan du landar, ange osäkerhet. En webbplats skulle ta itu med dessa separat, med länkar till variationer på temat tvivel om vår förmåga att lyckas.

Söka lektioner i ovanliga bygger individualiserad drömmar om överväger bitar här och där, liksom hela. Drömmer du om att rida på en tåg över en hög bro och ser en flock fåglar genom fönstret kan ge olika betydelserna av "karriär förändring", "riskabel förskott" och "frihet. "Det är upp till dig att samla in sådana som," du kan oroa sig för ett yrkesval, men efter några utmaningar, hittar du nöjd. "Drömtydning ordböcker kan ge dig verktyg för att korrekt tolka dina egna drömmar, utan kreativitet och intuition räcka långt för att belysa dina önskemål och farhågor.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.