Vad är en High School Öppet hus?

På många sätt kan komma in gymnasiet vara svårt för ett barn som den första dagen på dagis. Det finns många justeringar att barn måste göra under de sista åren före examen. Föräldrar kan också konstatera att olika roller och ansvar som faller på dem. En high school öppet hus är vanligtvis en skolas sätt att hjälpa upplysa alla berörda om övergången som håller på att inträffa. Det tenderar att vara mycket stress om vikten av freshmen och deras familjer deltar i hög skolan öppet hus. Eftersom dessa studenter är nya på skolan, finns ett antal fördelar som skolan fakulteten hoppas att de kommer att få nytta av erfarenheterna. Kunskap om deras nya torv är en av dem.

Movies tenderar att göra komedi av nya studenter förlorat i massiv korridorer som alla andra studenter förbi stöta på dem och ignorera dem. Går förlorad i en ny skola är vanligtvis inte särskilt roligt i verkliga livet och kan orsaka ett barn att lida stress och ångest. Att tillåta ett barn möjlighet att bekanta sig med den inställningen kan till stor hjälp när hennes förtroende.

elever och deras föräldrar kan också lära känna lärarna. Detta bidrar till att undvika stötar från starkt motstridiga personligheter. Om det visar sig att en elev och en viss lärare inte kan vara en bra matchning, High School öppet hus kan ge en möjlighet att ändra klasserna innan problem uppstår. Lärarna kan också sprida insikt i undervisningen och klassrummet förvaltningsstrategier. Detta gör att både föräldrar och elever att veta vad man ska förvänta sig av en viss klass under hela året. Det viktigaste är en annan viktig person som normalt introducerar sig på gymnasiet öppet hus. Hon kommer att informera elever och föräldrar om hur hon ska klara skolan. Hon kommer troligen att dela eventuella förändringar av förfaranden och kanske införa nya anställda. De viktigaste rådgivare och vägledning kan också prata mycket om vad de förväntar sig att se under det kommande året och vad föräldrar och elever bör förvänta sig. Anställda får diskutera trender och mönster som de har märkt under de år som negativt påverkar vissa elever. Dessa kan inbegripa droger, tonårsgraviditeter, eller festa under tentamen perioder. De anställda kan ge elever och föräldrar tips för att undvika sådana fallgropar.

Rising seniorer och deras föräldrar är en annan grupp som kan vara mycket uppmuntras att delta i gymnasiet öppet hus . Året som leder till examen är en viktig fråga, och särskild uppmärksamhet kan ägnas åt att utrusta seniorer och deras familjer med strategier för framgång. I år i en elevs liv kommer i allmänhet att kräva saker, såsom college applikationer och tester, att han förmodligen aldrig har behandlat. Ju mer förberedda han är, desto bättre hans sista år på gymnasiet kan bli.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.