Vad är en Baby Shower Höjdpunkten?

En baby shower mittpunkten är ett dekorativt syfte eller antal objekt som vanligen upptar centrum av en servering tabell eller tabeller där gästerna kan äta under en baby shower. Blommor, ballonger, uppstoppade djur, och babyleksaker är alla vanligen används för att skapa sådana centerpieces. Vanligtvis kommer mittpunkten väljas för att matcha ett tema eller en uppsättning färger kopplade till de nya barnets dagis. Det är brukligt att skicka centerpieces hem som en gåva till den blivande modern.

blomsterarrangemangen är några av de mest traditionella baby shower centerpieces. En sort av blommor kan ordnas i en vas eller icke-standardiserade behållare såsom en nappflaska eller plast hink. Även om de kan vara dyrt, beställde arrangemang från en lokal blomsterhandlare är ofta den enklaste och minst tidskrävande för värdinnan att använda. Som med alla blommor mittpunkten, är det viktigt att beakta storleken på bordet och välja en lämplig överenskommelse som kommer att öka, men inte överbelasta gäster om de ska samtala över bordet. En ätlig baby shower mittpunkten är också mycket effektiva och kan avnjutas av alla gäster. En tårta dekorerad för att matcha temat och färgschemat i duschen kan placeras på ett serveringsfat bord att knyta i resten av inredningen. Frukt centerpieces är också populärt, speciellt om de utformas och snidade att se ut som blomsterarrangemangen. En stor vattenmelon skära i form av en KORGVAGGA eller barnvagn kan fyllas med färsk frukt och placeras bredvid maten. En choklad fontän skulle också lägga till en extravagant touch som en baby shower mittpunkten och gästerna kan använda det för att doppa färsk frukt och andra sötsaker.

Icke-traditionella ex ger också vissa unika och väl-tema baby shower mittpunkten idéer. Gummi ankor flytande i en skål vatten och tillsätt en nyckfull touch till varje tabell och votive ljus kan visas i tomma burkar barnmat bundna med band. En krans placeras i mitten av varje tabell kan vara dekorerad med baby leksaker eller objekt som nappar och bitringar. En annan populär centerpiece är en blöja kaka som kan tillverkas av tyg eller engångsblöjor och dekorerade med band och andra föremål som kan bidra till att det nya barnet.

En baby shower centerpiece inte alltid måste ligga i centrum av en tabell. En baby KORGVAGGA, barnvagn eller vaggan fyllda med presenter kan placeras i närheten för att lägga till en speciell touch. Om ett klädstreck hängs tvärs över rummet, kan gästerna ta babykläder till stift till det. Dessa centerpieces kommer inte bara att lägga till inredning i rummet, utan fungera som mycket praktiska presenter till mor och barn.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.