Vad är en Active Adult gemenskapen?

En aktiv vuxen community är riktad mot personer 55 år eller äldre. Ofta beskrivs som ett alternativ till en enda familj ägande, aktiva vuxna samhällen förse invånarna med underhållsfritt boende, närhet till önskvärda attraktioner, och en rad aktiviteter på plats och bekvämligheter. Varje aktiv vuxen samhället är utformad på olika sätt och kan innehålla villor, bostadsrätter, bostäder stad, flerbostadshus, eller tillverkade enheter bostäder.

Aktiva vuxna samhällen är utformade för att erbjuda äldre vuxna chansen att njuta oberoende, aktiv livsstil, samtidigt som det ger enkel tillgång till en rad sociala, fritids-, och pedagogiska sysselsättningar. Många aktiva vuxna samhällen erbjuder allt från hantverk och filmvisningar filmen på tennis och golf. Ofta erbjuder sådana samhällen utsedda serveringsställen och klubbhus också. I en aktiv vuxen gemenskap, är det dagliga livet och medicinska behov i allmänhet inte omfattas. Invånarna är ansvarig för att ordna sin egen diet, medicinska och krav tvätt. Det finns två grundläggande typer av aktiva vuxna samhällen. En typ av aktiv vuxen gemenskap är ålder begränsad, och den andra är ålder inriktning. I USA, regler som skapats av Department of Housing and Urban Development (HUD) reglerar age-restricted samhällen. Dessa regler kräver minst 80% av hushållen i en ålder-restricted aktiva vuxna gemenskapen så att en person som är 55 år eller äldre. Personer under 55 år som får leva i en ålder-restricted gemenskap, men permanent bosatta måste vara 19 eller äldre.

en ålder målinriktade vuxna gemenskapen är mycket likt ett ålder-restricted gemenskap. Men age-målgrupperna enkelt Syftet sin marknadsföring på personer som är 55 år eller äldre, men inte specifikt kräver boende att vara av en viss ålder. Age-målgrupperna utnyttja noggrant strukturerade marknadsföringskampanjer för att lockas äldre personer utan minderåriga barn, snarare än unga singlar eller familjer. Det är sant att barn normalt inte är bosatta i aktiv vuxen samhällen, de är inte välkomna. Många invånare har barnbarn på besök regelbundet.

En populär typ av aktiva vuxna gemenskap är fritids eller resort-style community. I denna typ av aktiva vuxna samhället, kan man förvänta sig att få uppleva resort-style levande, komplett med pooler, golfbanor, underhållning, tennis, klubbar kondition och mer. Vissa resort-style samhällen erbjuder även affärscentra och Grand balsalar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.