Vad är det religiösa i Assumption?

Religiösa av antagandet är en romersk-katolsk ordning nunnor. Den grundades av S: t Marie Eugenie Milleret och far Theodore Combalot, i Paris, under år 1839. I början av församlingen var liten och tyst. De var helt enkelt en samling av unga flickor som ville ägna sig åt kyrkan. Guidad av Combalot som hade blivit inte bara deras präst utan också deras andliga rådgivare, Eugenie och flickorna arbetat för en gemensam syn på consecrating sina liv till ett högre syfte. Tyvärr Fader Combalot lämnade på grund av hans egen församling år 1841. Flickorna tog sina äktenskapslöften som systrar för det religiösa för antagandet att samma år.

År 1842 öppnade flickorna en skola i Frankrike. Av 1848, hade sin iver sprida redan ett apostoliskt uppdrag i Afrika-ett uppdrag som med tiden skulle stå som den oberoende Mission Sisters of antagandet, och som fortfarande blomstrar i Sydafrika och Irland idag. År 1989 hade religiösa av Assumption sprids redan Yorkshire, olika europeiska länder, Nicaragua, och Filippinerna.

Under de första åren av 20th Century, stött församlingen bakslag. Sekulariseringen och anti-religiös lagstiftning systrarna "native Frankrike fick systrarna att flytta moderns hus till Belgien. Egenskaper som hölls i församlingens namn beslagtogs och oåterkalleligen förlorat.

Trots detta fortsatte församlingen att växa. Systrar från Religious av Assumption befann sig i Danmark, Brasilien, Argentina och USA. I slutet av andra världskriget, hade församlingen också lagt till länder som Japan, Thailand och Indien sina asiatiska bas i Filippinerna. Församlingen gick också tillbaka till Afrika. Småningom bära sekulära kläder, var systrar också kan bidra med sin mor hus tillbaka till Frankrike.

Idag är det religiösa i antagandet verksamma i 35 länder och består av systrar från över 40 nationaliteter . De har samhällen på tre kontinenter och fortsätta att hamna i någon ideal formas av sina grundare så många år sedan.

Dessutom har det religiösa av Assumption inte bara förgrenade sig geografiskt, men andligen också. Idag, den religiösa för antagande utan en församling i det förlängda Assumption familj ", som omfattar Oblates (Mission Sisters) för antagandet, Little Sisters of antagandet, att Orantes av Marie, The Sisters of St Joan of Arc, bröder antagandet, Little Sisters of presentationen av Jungfru Maria, och systrarna i korset.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.