Ska mitt barn Ta Drama klasserna?

Många barn får lite av den sittande bugg tidigt och är ivriga att registrera dig för drama kurser eller deltar i pjäser. Drama klasser kan vara ett utmärkt sätt att bli en mer säker talare, att lära sig att memorera mer effektivt och enkelt att lära sig om båda. En något blyg barn kan hitta sin röst i drama kurser och få mer självförtroende, och alltför dramatiska barn kan få utlopp för sin passion som ger föräldrar lite av en paus för mycket drama hemma.

Ett barns intresse för att ta drama klasser bör vara den första signalen. Däremot kan man uppmuntra ett barn som saknar lite förtroende att prova drama klasser på ett säkert och icke-prestanda. Om barnet däremot inte önskar ta drama kurser eller deltar i spelar, det är ingen idé att tvinga upp frågan. En mycket blyg barn kan hitta drama kurser alltför skrämmande. Om inte barnet verkligen vill lära sig att agera, drama klasser kan komma att bli en källa till många smärtsamma stunder istället för lyckliga. Man kan ibland hitta klasser där deltagandet uppmuntras men är frivillig. Ett barn som är väldigt blyg, men ändå älskar tanken att agera kan gradvis bli bekväm nog med andra elever i klassen att försöka utföra lite, eller kan finna tröst i att utföra i grupper.

Drama klasser där ett resultat är obligatorisk kan vara för mycket för ett barn som är rädd att tala inför publik. Rampfeber kan vara en mycket verklig, mycket skrämmande sak för ett barn. Istället kan man hitta sätt i hemmet inställning, som ger barnet att agera tills han eller hon känner sig trygg nog att våga åsikter eller utföra före andra.

Liksom alla klasser som erbjuds för barn, drama klasser varierar i metod och kvalitet. Ser med andra föräldrar för rekommendationer, och tala direkt med lärare innan inskrivning barn i drama klasser är ett bra sätt att få en känsla av lämpligheten av den klass ditt barn. Man bör leta efter lärare som uttrycker tålamod och verkligen njuta av undervisningen, särskilt när ett barn tar inledande drama klasser. Målet är att främja fortsatt intresse och för barnet att ha kul.

Drama klasser kan definitivt tjäna ett barn på många olika sätt. Till exempel i skolor, är barn ofta graderas på deras förmåga att memorera saker, som matematik fakta, och om det flyt som de kan läsa text. Lärande memorization och färdigheter flyt i dramat klasser kan naturligtvis överföra till andra aspekter av barnets liv. Men som Hamlet sa, "play's the thing. " Tillåt drama klasser som först skulle kunna spela samt instruktioner.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.