När ska barn få Date?

föräldrar undrar ofta när ska barnen få hittills, och detta är en komplex dom samtal som kan påverkas av kulturell sedvänja, religiös övertygelse och enkelt, föräldrarnas värderingar. Mycket beror på bedömningen av om du låter dina barn hittills, och vid vilken ålder, och även hur du definierar dejta. Vissa föräldrar har en uppsättning ålder i åtanke, och anser att barn inte ska kunna dag fram till denna tidpunkt. Andra tar hänsyn till löptiden på sina barn och vad som menas med "datum", medan andra som kräver att barnen ges möjlighet till i dag endast om de har uppfyllt vissa krav eller säkerhetskrav. En del föräldrar menar att barnen ges möjlighet till i dag när de blir frågade eller be någon hittills, men forskning visar att du ställer in vissa begränsningar om ålder, typ av datum, och nivån på tillsynen. US Department of Health and Human Services, till exempel, rekommenderar att barnen ges möjlighet till i dag bara om du vet deras dag, kanske vet vilket datum familj, och se till att barnet förstår vissa regler om dating. Sådana regler skulle kunna omfatta följande:

  1. Barnet ska kunna ringa dig när som helst ska hämtas från ett datum.
  2. Inget datum är okej när någon, är barnets datum eller annan person som använder alkohol eller droger.
  3. Ditt barn är fullt medveten om att han eller hon ensam har rätt att neka någon nivå av intimitet föreslagits av datum, oavsett om det är att hålla hand eller ha sex.
  4. Du förväntar dig ditt barn till ära regler för bor på den plats där datumet kommer att äga rum och kommer hem vid angivna timme.
  5. Ditt barn går med på att aldrig få i ett fordon som drivs av någon som har använt antingen alkohol eller droger, även om den personen insisterar de är "okej" att köra.
Det är viktigt också när ska barnen få datum som du satt några regler om vilka typer av datum barn kan ha. Till exempel kanske du föredrar att ett barn bara "date" genom att ha en kompis över till ditt hem där du kan förkläde, eller du kanske vill se till att barnets dag är beredd att ge samma nivå av medvetenhet om ditt barn är på hans /hennes dag hem. Lära känna ett barns dag, och dagen familj innan barnet faktiskt går någonstans ensam med den här personen är en bra idé. får en gyllene väg att nås om du tillåter grupp datum, dubbla eller tredubbla datum eller mer, istället för att låta "ensam" datum, eller alternativt när ditt barn vill gå i en skola sponsrad aktivitet som har några säkerhetsfunktioner inbyggda i. Till exempel kanske du tror 13-14-åringar är för unga hittills, men du kanske har några problem med dem delta i en dans som hölls i en skola där det finns högst chaperonage och ingen möjlighet att lämna dansa till det är över. Det kan också vara en god idé att avgöra "datum" från fall till fall. Du kanske inte har problem med ett barn träffar någon som är ett eller två år äldre, men du kan ha stora problem med dina 14 år gamla som går en 18 år gammal. Fortsätt att bedöma relationer barn form, och leta efter problem frågor som ett barn är inblandade i ett våldsamt förhållande, vilket inte alls ovanligt i teen dating.

I alla fall, göra några läsning, anser förfallodagen för ditt barn och vad de faktiskt definierar som dating. En 12 årig "dating" kan innebära att besöka en skola dans och prata i telefon en hel del. En 16-årig dating kan betyda något helt annat. Vad du än väljer, och särskilt om dina regler är strikta, förvänta sig att ditt barn kan ringa dig strikt och vara fientlig mot din attityd. Det är okej, eftersom många terapeuter är förtjusta i att hävda. Din roll att ditt barn är först att bli förälder och uppsättning regler, även när de är impopulära.


Kommentarer

 • Om oss
 • Reklam
 • Kontakta redaktören
 • Få nyhetsbrev
 • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.