Kan jag hitta skolor, årsböcker Online?

skolor, årsböcker för aktuella och nuvarande år kan ofta finnas på nätet. Det lättaste stället att börja din sökning efter skolor, årsböcker online är att kontakta skolan direkt för att ta reda på hur man beställer en årsbok för innevarande år. Vissa skolor kommer även erbjuda dig möjligheten att göra betalningar online, antingen via skolans hemsida eller genom företaget anlitats för att skriva ut årsböcker. Om du letar efter äldre skolor, årsböcker online, de är allmänt tillgängliga på två sätt. Årsböcker kan vara tillgängliga i PDF-format som du kan läsa och skriva ut från datorn, eller du kanske kan hitta en gammal tryckt kopia till försäljning från ett online-återförsäljare.

För aktuell gymnasium årsbok, fråga vid skolans expedition om du kan beställa online. Du kan behöva skaffa en student ID-nummer och en skola kod innan du lägger din beställning. Årsböcker kan anpassas med elevens namn, samt ikoner som återspeglar den studerandes aktiviteter och intressen. Webbplatsen kan också erbjuda ytterligare tillbehör såsom en autograf bok eller en bild-CD. Efter din beställning är klar, kommer du oftast att kunna betala hela eller delar av kostnaden för boken från samma webbplats. Om du letar efter gamla gymnasiet årsböcker online, många av dem finns tillgängliga online för visning och utskrift. Börja med att söka efter skolan och år du söker efter. Vissa skolor har skannat alla sina tidigare årsböcker i elektroniskt format, vissa individer har skannat och utstationerade sina årsböcker för allmänheten på nätet. Söka efter din skola årsböcker online, i elektronisk form, är en bra idé om du bara vill återuppleva minnen, eller hitta en viss bild utan att köpa hela boken. High school årsböcker används ofta av släktforskare, så släkthistoria webbplatser är ett annat bra alternativ för att hitta gamla årsböcker i elektroniskt format.

Om du vill köpa hela boken Det finns ett antal platser som du kanske kan hitta en. Allmänna auktion och klassificeras webbplatser kan ha boken du söker, och många av dessa platser har även ett område för köpare att lägga in en begäran om en särskild punkt. En sökning på Internet på "gamla gymnasiet årsböcker" kommer att dyka upp flera sajter som specialiserat sig på att hitta gamla årsböcker för dig. Ett annat bra ställe att söka är webbplatsen för den lokala tidningen där du växte upp, det finns ofta en sekretessbelagd avsnitt där du kan hitta din årsbok till salu. Slutligen är webbplatser för sociala nätverk blivit ett populärt sätt att återuppta kontakten med gamla skolkompisar, du kanske kan hitta en kopia av ditt yearbook genom att prata med dina gamla vänner online.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.