Kan jag få verkligen gifta på Disneyland?

För många små flickor, är en stor magisk bröllop en fantasi som är överförda till vuxen ålder. Att gifta sig på Disneyland är det perfekta sättet att kombinera saga romans med elegans för en förtrollad bröllop. Har du gift dig på Disneyland har du möjlighet till många olika stil saga teman som alla äger rum i eleganta miljöer som t. ex. magisk rosenträdgårdar eller Askungens slott. kan du gifta på Disneyland i en av tre ställen, The Disney Park själv, Disneyland eller Disney's Grand Californian Hotel Spa. Disneyland Park bröllop ger ett slott inställning med en tur i Askungens buss till brudgummen väntar i slottet. Disneyland Hotel ligger i en privat rosenträdgård med vigseln äger rum i en förtrollande lusthus. Grand Californian Hotel and Spa erbjuder tre alternativ i en trädgård bröllop eller en av två balsalar alla vilket beskrivs i början 20th century eran inredning. När man gifter sig på Disneyland du slösat med samma uppgifter som fancy traditionella bröllop hållas någon annanstans inklusive blommor, cocktail-timme, gourmet hors d'oeuvres, läckra viktigaste förrätter och underhållning som en DJ eller klassisk artister . Andra Disney särdrag finns också exempel klassiska karaktärer som Mimmi och Musse Pigg på bröllop klädsel och liknande tema statister.

Disneyland har utökat sitt bröllopspaket för icke-traditionella par och erbjuder nu möjligheten för homosexuella par att gifta sig på Disneyland. Samma kön åtagande vigseln sker inte bara på Disneyland, men också Disneyworld ligger i Florida och Disney's Cruise Lines.

Innan du gifter sig på Disneyland du enligt statliga regler skall ha en Kalifornien äktenskap licens. Om du inte bor i staten Kalifornien, se till att du lämnar extra tid för planering för att säkerställa att du har alla nödvändiga juridiska dokument.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.