Hur väljer jag en Gift Registry?

En gåva register låter dem som kommer att ta emot gåvor för att gå till affärerna i deras val och ange föremål som de vill i en databas. Den databas som blir tillgänglig för alla som förväntas köpa en present. Nyttan för detta, naturligtvis, är att mottagaren inte tar emot en gåva hon inte vill ha och inga pengar går till spillo. Gift register är särskilt populärt för bröllop och duschar barnet, men de är allt vanligare för barnkalas också. Vilken gåva registret är rätt för dig? Läs vidare för tips om att välja en gåva register. veta vilken butik för att välja för din gåva registret beror på din smak och dina gäster "prisklass. Till exempel kan du älskar Nieman Marcus, men om din familj och vänner butik på K-Mart, du kommer att stöta på problem. Din första tanke är att de som kommer att köpa presenter. Vara säker på det eller de lager du väljer för din gåva registret är överkomliga för alla inblandade.

Markera butiker med ett brett utbud av varor. Inte bara kommer det här kan du välja ett bredare sortiment, kommer det att ge dina gäster fler valmöjligheter. Även om de är i grunden att delas en inköpslista, några människor som fortfarande tycker att de ska välja den perfekta presenten till dig. Större varuhus inte bara har gott om varor, men kommer också ta bort objekt från gåvan registret när de köps, skär ner på dubbla presenter. Du kommer även vill välja butiker med en gåva register som kan nås via Internet. För vissa människor är det mer bekvämt att shoppa under sin lunchrast eller bekvämt från sitt eget hem. Onlinebeställning ger dem en mindre ärende att köra. Inte alla har tillgång till Internet, dock så att du vill registrera en butik som är lättillgängliga. Om din favorit butik ligger bara i Los Angeles och många av dina gäster flyger in från Ohio, kan det vara svårt för kunderna att handla med din gåva register av val.

Tänk på att gästerna inte är skyldiga att handla med en gåva register. De kan ha en annorlunda gåva tanke eller plan på att ge en fin check istället. Det finns även de som känner en gåva register är dålig etikett, att det är dålig stil att begära gåvor. Kom bara ihåg att ta emot alla gåvor nådigt och skicka ut tack anteckningar. Om gåvan köptes och vilken typ av köpta gåva är inte det viktiga. Det är tanken som räknas.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.