Hur kan jag göra Bath Time Kul för barn?

del barn går bara inte gillar bad tid. Tristess, rädsla för vattnet och efter-badet-chill finns många anledningar till barn inte vill ta ett bad. Även äldre barn kommer att kämpa bad tid. Nyckeln till att få barn att bada är att göra äventyrsbad tid.

Barn i alla åldrar älskar leksaker. Badleksaker kan vara särskilt spännande, eftersom de innehåller leksaker som inte kan spelas med på torra land, till exempel båtar, fisk, sjöjungfrur och hjul vatten. Köpa in ett sortiment av leksaker som bara kan spelas upp i vatten, för att uppmuntra barnen att ta ett bad. Andra leksaker som gör äventyrsbad gången innehåller bokstäver skum bad, bilar skum och vägar, och siffror skum. Dessa typer av leksaker följa duschväggar med vatten.

Bath kritor och färger är en stor hit med barn i alla åldrar också. De är gjorda av tvål och kan användas för färg på badkar, duschväggar, duschdraperi, och även själva kroppen. Det bästa med bad kritor och färger är att de kan användas för att rengöra barnen och skölja bort helt och hållet, utan att lämna några rester kvar. De gör för mycket rörig bad tid kul som lätt kan städas upp.

Bath böcker är kul för barn som vill läsa eller läsas av. De är tjocka och täckta med plast, vilket gör dem flyta på vattnet. Spädbarn och småbarn älskar dem eftersom de är mjuka och kan bitas i utan att gå sönder. De är en träff med förskoleåldern barn på grund av färgglada bilder och stora ord. Badkar böcker ackumuleras mögel, så de måste rengöras med blekmedel-vattenlösning regelbundet.

Bubbles har varit en stor hit med barn så länge de har funnits. Barn älskar att sätta dem sätta dem på huvudet som en hatt på sitt ansikte som ett skägg, eller i hela sin kropp som en snögubbe. Pile bubblorna högt för att göra äventyrsbad tid för alla. Bubbles kan irritera huden hos känsliga barn så att de måste användas med försiktighet.

Singing hjälper till att göra äventyrsbad tid för förskoleåldern barn. Låtar sådan "Baby Beluga" och "Splish Splash" har ord som är lätt för yngre barn att minnas. Föräldrar som inte känner någon bad tid sånger kan göra vissa upp. Barn vet inte traditionella sånger från någon annan och bara njuta av att sjunga i badkaret.

Om bad tiden är fortfarande svårt för ett barn, försök ihop dem i badkaret. Vissa barn är helt enkelt rädd och kan känna sig mer tillfreds om föräldern tar ett bad med dem. Föräldrar att känna sig obekväma att vara naken runt deras barn kan bära en baddräkt. Målet är att göra narr bad tid så det inte blir ett hopplöst företag.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.