Hur kan jag få Christmas välgörenhet?

Det kan ofta verka som om julen välgörenhet enheter fungerar endast i en riktning. Bidragande har sällan möjlighet att interagera med mottagarna av deras julklappar och ekonomiskt stöd. Den sortens kontaktinformation vanligen hålls i förtroende av välgörenhetsorganisationen själv. Men hur en enskild person eller familj i själva verket behöver få dessa bidrag under julen? Det finns ett antal sätt social service och välgörenhetsorganisation samordna sina insatser för att dela ut julklappar till dem som har verkliga behov.

Många social service organisationer använder befintlig familj finansiella poster för att skapa en förteckning över dessa med verkliga ekonomiska behov. Om du redan i deras system för olika sociala program, kanske du vill diskutera din ekonomiska behov med dina tilldelade socialarbetare privat. Den socialarbetare kan göra att ditt namn finns på en godkänd lista över julen välgörenhet mottagare. Gåvor mottas av socialtjänstens organisation kan fördelas rättvist bland dem som är berättigade till stöd vid jul. Ett antal ideella välgörenhetsorganisationer kan be potentiella mottagare att fylla i några blanketter för att bestämma lämpliga för just deras program. Det kan vara inkomst begränsningar, till exempel, eller en bosättning. Om du inte uppfyller välgörenhet kriterier för att ta emot jul donationer, så ska du få veta när och var ska visas för att få din del av stödet. Privata organisationer har rätt att prioritera fördelningen av julen donationer enligt sina egna kriterier, dock. Familjer med större ekonomiska behov kan tillgodoses först, till exempel.

Andra Christmas välgörenhetsorganisationer bara ber att du visar upp för att kvalificera sig. Soppkök, pentryn mat och andra organiserade jul leverantörer måltid behöver sällan mottagarna att visa ekonomiska behoven. En familj i behov av en varm måltid vid jul kan ofta besöker någon av dessa organisationer och få service. Mat pentryn som drivs av ett kollektiv av kyrkor kan kräva bevis på ekonomiskt behov av långsiktiga deltagande, men julen måltider är ofta utestängda från sådana krav.

En sak du kan göra för att få julen välgörenhet är att kontakta ett antal lokala kyrkor och ideella sociala serviceorganisationer i början av året att låta dem veta av din familjs ekonomiska behov. Semesterperioden sig kan vara alltför kaotisk för organisationer att registrera informationen korrekt. Frälsningsarmén, till exempel, kan begära behövande familjer att registrera sig tidigt för deras Angel Tree gåva program, så att välgörenhet arbetstagare att få all den information redo att gå i december.

Framför allt minns finns det ingen anledning att skämmas när det gäller att ta emot jul välgörenhet. Alla dessa donatorer ser fram emot tanken på en behövande familj eller enskild som får en present under granen, eller tillräckligt ekonomiskt stöd för att betala för allmännyttiga eller bostäder. Kanske hittar du själv kan göra en jul välgörenhet bidrag i framtiden. Under tiden, om du är berättigad att erhålla några ekonomiska eller materiella lättnad vid jul, har du all rätt att utöva dina alternativ.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.