Hur kan jag börja New Holiday Traditions?

Med det ökande antalet blandade och andra familjer kommer en växande längtan efter nya traditioner under semestern. Ny styvföräldrar är ofta ivriga att Bond med steg-för barn genom att skapa nya traditioner som en helt ny familj. Detta är inte alltid en enkel process, dock, eftersom införandet av nya traditioner kan också signalera slutet av gamla traditioner som fastställs i ett hushåll som inte längre finns, eller har permanent ändrats av omständigheter utanför barnets kontroll.

Ett sätt att starta nya traditioner under semestern är att helt enkelt starta dem. Så länge de nya traditionerna är inte radikalt avsteg från tidigare familj traditioner, ska du kunna genomföra några nya idéer ganska lätt. Det skulle helt enkelt vara en fråga om att hänga en ny krans på dörren eller dekorativ baka kakor och ge bort dem till grannar. Det behöver inte vara en förklaring eller en diskussion om vissa nya traditioner, bara ett visat intresse av att få genomföra projektet.

en styvförälder eller en ensamstående förälder med en ny romantisk part kan börja vissa nya traditioner gradvis. Barn behöver tid att anpassa sig till blandade familjer, så förvänta dig inte omedelbart acceptera någon annans nya traditioner. Om ett barn ändå vill hänga en favorit prydnad en avliden eller en frånskild förälder, till exempel, han eller hon skulle ha det alternativet tillsammans med nya traditioner införs över tiden genom en ny familj. När barnen är redo för nya traditioner, kommer de ofta låter nya föräldrar vet mycket subtilt sätt. En nybliven förälder får helt enkelt lämna en låda med smycken ute i det fria och att barn kan avgöra när det är dags att släppa taget.

Starta några nya traditioner kan ta lite förhandling mellan nyblivna föräldrar och deras blandade familjer. En förälder kan vara bra att be äldre barn om det skulle vara okej att använda en annan träd-topper med sentimentalt värde, eller att spendera mer tid på en ny släkting under semestern. Om en ny förälder har gamla familj film eller fotografier som skildrar den föreslagna nya traditioner i aktion, kan barnen har lättare att acceptera förändringarna. Skapa nya traditioner bör inte ses som en natt sak, utan som en positiv långsiktig sätt för att skapa nya kontakter med en ny blended familj.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.