Hur kan jag använda verket tygblöjor?

tygblöjor hör till kategorin av de saker som använder långt bortom deras självklara. De kan användas som verktyg dukar, polerdukar, även som ett dämpande medium för ömtåliga föremål. Sådan användning hållas tygblöjor på marknaden efter den disponibla blöjan tog över i spädbarnsvård avdelning. Men efter ett par generationer av engångsblöjor, är många föräldrar som går tillbaka till tygblöjor "traditionell användning.

Orsakerna till denna växel är många, men främst har att göra med ekonomi och miljö. Tygblöjor är bara billigare att använda än engångständare. Tre dussin tygblöjor Ofta försvinner ett barn från födseln till potträning. En eller två inköp av tygblöjor är vanligtvis tillräckligt. Föräldrar kan behöva köpa engångsblöjor två eller tre gånger i veckan. Även kostnaderna för energi och vatten som används i tvätt tygblöjor gör dem inte så dyrt som den disponibla slag.

tygblöjor är också lättare för miljön. De tar inte hundratals år att förnedra och bryta ned i deponier. De tar också mindre bränsle för att tillverka, och kan även användas efter deras första syftet, som nämnts ovan.

Så hur unga föräldrar använder effektivt tygblöjor? De måste vara beredda i förväg, med tillräckligt med blöjor att göra jobbet, stift blöja och antingen plast byxor eller blöja täcker. En blöja hink är naturligtvis ett måste, liksom. Tre eller fyra dussin blöjor duk borde räcka, tillsammans med så många blöja stift. Plast byxor är ett alternativ för tygblöjor, men blöja täcker tillverkade av fodrade tyg blir också allt populärare. Dessa brukar avsluta med kardborrband, och är tvättbara. Samlades på benet öppningar som plast byxor, täcker blöja ge så mycket skydd som plast byxor och är oftast mer bekväm. Föräldrarna kanske vill hålla några engångsblöjor på sidan, för resor när de inte kan genomföra en plastpåse för våt trasa blöjor.

De flesta föräldrar hittar tvättmaskinen är igång varje dag eller varannan dag ändå, så en massa blöjor kan lika gärna gå in medan maskinen är i bruk. En blöja tjänst kan vara ett alternativ, om det är tillgängligt, men denna tjänst kan vara för dyrt, även jämfört med kostnaden för engångsblöjor.

Föräldrar behöver komma in i rutin skölja blöjor i toaletten och sätta dem i blöjan hink som ska tvättas. De behöver se till att de förändrade leveranserna till hands på skötbordet för att använda tygblöjor bekvämt.

man har tillräckligt med förnödenheter, nog blöjor och få in en rutin är de viktigaste aspekterna av att använda tygblöjor effektivt. Det tar mer tid, men många föräldrar tycker den extra tid som är värt förmåner till sina budgetar och för miljön.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.