Vilket Basic kontorstillbehör ska jag ha?

Varje person med ett skrivbord jobb behöver ett par kontorsmateriel. Även de som arbetar hemifrån hittar några kontorsmateriel att vara en nödvändighet. Vilka kontorsmaterial är grundläggande och vilka som inte är?

Bland de mest grundläggande kontorsmaterial är skrivredskap. Även om majoriteten av någons arbete spenderas arbetar vid en dator, pennor och pennor behövs då och då. Tillsammans med pennor kommer ett anteckningsblock av något slag. Beroende på längd och frekvens av användning kan ett anteckningsblock behöva en juridisk storlek pad, eller det kan vara ett block med klisterlappar. Anteckningslappar bör nog vara i alla grundläggande lista med kontorsvaror, eftersom de har så många användningsområden. En arbetstagare behöver också en innehavare av något slag för pennor, även om hans skrivbord har ett varv låda.

De flesta skrivbord anställda kommer också att behöva en häftapparat, sax, tejp dispenser, tejp, Brevöppnare, en kalender och ett par Förvaringsutrymmen. Lådorna kan användas som in och ut lådor, eller de kan helt enkelt vara för pappersarbete lagring. De kommer dock troligen att användas ofta. Stacking filer kan också vara bra för "bin" syfte. De flesta människor också hitta en låda av vävnader är bland de kontorsmaterial de inte kan leva utan. För dem som använder datorer och CD-program ofta, en liten CD Organizer är också en bra punkt att ha på skrivbordet.

Många tycker också att hålla Överstrykningspennor på deras skrivbord är bra, särskilt när markera text för betoning. En linjal är en annan användbar objekt, som är ett gem hållare, laddade med både stora och små gem. Ett Brevöppnare bör också ingå hjälp kontorsmateriel. De som ser ut som en smal, sågtandade stek kniv är användbara och hållbara. Även om den person som äger en personlig digital assistent, som har en gammaldags kalender är händig och kan bidra till att den enskilde känner av ett skrivbord. Hemmakontor borde verkligen ha en bunt eller två av skrivarpapper tillgängliga, liksom.

Kontorsmateriel finns nästan överallt som säljer någon form av kontorsmaterial, förutom i kontorsmaterial butiker. De finns också tillgängliga online. Ett skrivbord kan vanligen förses med grundläggande kontorsmateriel för under $ 50 US dollar (USD).


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.