Vilka olika typer av gratulationskort?

överväger olika typer av gratulationskort, det mest grundläggande beslutet vill du ha en humoristisk kort eller en allvarlig kort? För nästan alla tillfällen, med undantag för kondoleans kort, har du valet. Om kortet du vill få kommer att bli allvarliga, det finns underkategorier här. Innerlig gratulationskort som låter som om du satt ner och skrev dina innersta tankar, kort med rimmad poesi eller religiös kort, förmedla budskapet i en ton av andlighet. Det finns en myriad av olika typer av hälsning kort, inklusive kort som är tomma inuti så att du kan skriva ett eget meddelande. Några har roliga bilder på djur, eller datorgenererade grafik föreställande omöjligt djur. Andra är av den vackra naturen eller unika konstverk. Vissa använder fotografi på ett unikt sätt att se mycket gamla eller för att skildra scener eller tecken från klassiska filmer.

För en helt annan typ av kort, kan du välja handgjorda kort individuellt förpackad i cellofan med kuvert. Dessa kort är högt konstnärligt, normalt kostar lite mer, och återfinns ofta på bokhandlar. De är i allmänhet tomma inuti. Men om du inte är bra på att skriva kan man alltid köpa ett andra kort som säger något fint inne och sedan klistra in det andra kortet insidan av den första. När du öppnar den hemgjorda kort kommer du att se insidan av det andra kortet. Se bara till att det andra kortet är mindre så du inte behöver klippa ner den, eftersom det kommer att se bättre på det sättet. Använd klister snarare än lim eller klistra in eftersom det inte kommer att blöda igenom papper eller ändra dess färg. Det finns olika typer av gratulationskort för alla tillfällen. Födelsedag (inklusive kort specialitet milstolpe och sent), bröllop, nyfödda baby, jubileum, skolavslutning, bar mitzva, första nattvard, få bra kort, pension, gratulationer (kan vara efter ett nytt jobb, nytt hem, eller någon personlig prestation), ursäkter, vänskap, I-miss-you, romantiska, och naturligtvis julkort inklusive Mors dag och Fars dag. Det finns även kort "från hunden" (normalt för födelsedagar och Mors Dag /Fars Dag). för familjär tillfällen som födelsedagar och bröllopsdagar, gratulationskort är uppdelade i ytterligare kategorier baserat på vem ger kortet . "Till Mamma Från Son" eller "Till far från Daughter" är två exempel. Det finns också kort "från oss båda" som skulle kunna ges från syskon till föräldrar. Allmänna kategorierna kan ges av någon.

Oavsett din stil och böjda, är den extrema mångfalden och välja bland de olika typerna av gratulationskort skyldig att uppfylla dina behov och även glädja dem. Inte bara kan du hitta det perfekta kortet, du bara kan hitta två.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.