Vilka frågor bör du fråga din pojkvän?

I början av ert förhållande, bör du fråga din pojkvän om hans relation till sina familjemedlemmar. Ta reda på hur han kommer överens med dem. Du särskilt vill veta vad han tycker om och behandlar sin mor och systrar (om han har några). Om han behandlar dem med respekt och kärlek och har en genuin förståelse för de egenskaper som gör dem unika, det är ett gott tecken för er. Om han visar en tämligen chauvinistiska attityd och du inte i traditionella manliga-kvinnliga roller, kanske du gör bäst i att springa åt andra hållet.

När du ber din pojkvän om hans familj, är det möjligt att han kan svara att han är främmande från en eller flera av sina familjemedlemmar. Detta innebär inte nödvändigtvis betyda att han är en skurk eller en dålig fångst. Det skulle kunna betyda att han var utsatt för övergrepp, antingen av fysiska eller verbala sort, det kan betyda att det bara var så stora skillnader att det tar lite tid ifrån varandra var det bästa att göra. Se upp, men om hans familjeförhållanden är på is på grund av sin egen intolerans. Om han blir upprörd, arg, eller äcklad när en familjemedlem inte göra som han förväntar sig eller vill, kan du räkna med att du kan vara i för samma behandling. En annan viktig fråga att ställa dina pojkvän är hur hans tidigare relationer slutade och varför. Du vill veta vad han anser oförlåtligt i ett förhållande och vad han anser vara goda skäl att bryta upp. Det är ett bra tecken på om han tar åtminstone lite ansvar för nedläggningen av några av hans tidigare relationer, eftersom det är osannolikt att han alltid har gjort allting precis rätt. Det är också trevligt om han har något gott att säga om åtminstone ett par av hans tidigare flickvänner. Om han spews hat omkring var och en, kan detta tyda på en ilska fråga. Fråga din nya pojkvän hur du kan förvänta dig att han agera om han är arg eller besviken. Fråga honom om han kommer att komma om vad som stör honom eller om det är mer hans stil att hålla tyst och buteljeras upp. Det är en bra idé att uppmuntra honom att kommunicera öppet med dig om sina känslor, även om ämnet är obehagligt. God kommunikation kan innebära skillnaden mellan en relation som varar och en som går upp i rök ganska snabbt. Om han säger något som tyder på att han reagerar kraftigt i ett förhållande, bör du överväga starkt med honom för en pojkvän, springa åt andra hållet. Om du planerar att bli fysiskt intim med din pojkvän, fråga honom om hans tidigare sexuella relationer. Du behöver inte alla de blodiga detaljer, men du vill fråga din pojkvän om han hade många sexuella partners och om han alltid tog försiktighetsåtgärder för att förhindra sexuellt överförbara sjukdomar. Om han inte alltid bära en kondom i det förflutna, kanske du vill föreslå testning för könssjukdomar innan du har sex med honom. Oavsett vad resultatet, dock är det viktigt att komma ihåg att kondomanvändning kan ge dig en god säkerhetsnivå från sexuellt överförbara sjukdomar, och de är en bra idé förrän du är 100 procent säker på att din partner är fri från sexuellt överförbara sjukdomar och är, och kommer att förbli i en monogam relation med dig.

Sist men inte minst, be din pojkvän meningsfulla frågor om vad han tycker om dig. Naturligtvis är det mycket trevligt om han tycker du är vacker och hittar dig fysiskt attraktiv, men du vill också veta vad han tycker om din personlighet. När allt vill att du ska veta att din kille fortfarande kommer att tycka om dig på en av dina mest fasansfulla bad-hair days. Du vill också veta att han uppskattar dig för alla de små sakerna som gör dig unik.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.