Vilka är nackdelarna med Online Schooling?

gå en online-skolan är ett praktiskt sätt att lära sig en ny färdighet eller tjäna en examen för att förbättra en persons möjligheter på arbetsmarknaden. Online skolorna ge de studerande att lära från sina egna hem. Studenter behöver inte oroa dig för långa pendlar till ett campus eller hitta en barnvakt för att ta hand om sina barn när de måste gå till lektionen. Å andra sidan har online skolgång nackdelar. Eftersom online skolgång kräver eleverna att fungera som självständiga studerande, skulle vissa människor lyckas bättre i ett mer traditionellt tegel och murbruk skolan. En nackdel med online skolgång är det faktum att inte alla är kapabla att arbeta självständigt. I en traditionell tegel och murbruk klassrummet samverkar en student med både lärare och studiekamrater. Studenten lyssnar till föreläsningar, frågar professor frågor, och gynnas av frågor från andra elever. När en person tar online klasser hemma, måste han kunna fokusera på att lära materialet utan förmånen av verbal interaktion med andra i klassen. Alla hans lärande kommer att ske genom skriftliga föreläsningar, läroböcker, och anslagstavlor. Om en elev behöver ansikte mot ansikte med professorn för att framgångsrikt lära sig ett akademiskt ämne, kommer han inte bra med online skolgång.

Studenter som har svårt att upprätthålla ett strikt schema kamp med online skolgång . Vissa människor kan inte hantera sin tid effektivt på egen hand. De måste ha daglig ansvarighet med en professor. När inskrivna i en online-kurs har studenten ansvarar för att slutföra behandlingen uppdrag och andra läxor, utan att det ofta påminnelser om professorer om förfallodatum och tidsfrister. En person som deltar i en tegel och murbruk skolan måste vara beredd att svara på frågor från professor, och därför måste han hålla jämna steg med den tilldelade läsning. Däremot kan en online student procrastinate ofta, att skjuta upp behandlingen inlämningsuppgifter och läxor eftersom de flesta klassrum diskussioner sker genom en opersonlig anslagstavla.

Online skolan har en annan nackdel för dem som har opålitlig internetuppkoppling. För att delta i online klassrummet diskussioner eller e-post uppdrag till professorn, behöver en student en hemdator utrustade med internet. High-speed internet service kan vara alltför kostsamt för några blivande studenter. Vissa elever kanske bara har uppringt Internet, vilket gör det svårt för dem att få tillgång till stora filer, delta i klass chattrum, och utföra andra viktiga klassrummet uppdrag som kräver teknik.

Studenter som har svårt att läsa kan också hända att online skolgång är inte idealisk för deras situation. Eftersom nätkurser innebära läsning av e-post, föreläsningsanteckningar och meddelanden publiceras på klassrummet anslagstavla, vara en kompetent läsare är absolut nödvändigt när de deltar i online skolgång. En online student behöver för att kunna smälta svåra ämne bara genom att göra en hel del att läsa, eftersom de inte har lyxen att sitta inne i ett klassrum lyssna till professor föreläsning. Om en elev inte är beredd att utföra en stor mängd självständig läsning, bör han allvarligt överväga inskrivning i en traditionell skola i stället för en som erbjuder online kurser.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.